MY FAVORITE DENIM

asosdenim

1 / 2 / 3 / 4

Asos jeans från deras egna ”Asos” brand är helt klart mina favoriter. Jag har så många jeans från dom och jag är aldrig besviken. Deras kvalité är verkligen bra och jag har haft några av mina i flera år nu. Priserna är även dom riktigt bra! Här är ett urval av de bästa som jag hittade på deras hemsida, numer 2 är verkligen de perfekt jeansen i ”mom” modellen. Jag råkade precis beställa hem nummer 4, älskar verkligen fringe detaljen!

Asos denim from their own ”ASOS” brand is my favorite. I have so many pairs from them and I’m never disappointed. Their quality is really good and I’ve had some of mine for several years now! Here are some of the best ones that I found on their website, number 2 is the perfect black pair in the mom model (my fave). I just ordered number 4, I’m really into the fringe detail right now and these looked just perfect.  

topshopdenim

1 / 2 / 3 / 4

En annan favorit är Topshops jeans. Precis som Asos har de väldigt bra kvalité på sina jeans till ett riktigt bra pris. Jag äger säkert minst 10 par jeans från Topshop *oups*. De har flera modeller som de alltid har i butik, bland annat modellen till höger som heter ”Jamie” som kommer i flera olika färger. Jag äger så klart ett par och de är nog en av mina favoriter eftersom de är så otroligt sköna, perfekta till vardags. Jag måste även säga att jag verkligen gillar nummer 1, älskar den lite raka modellen!

Another favorite are Topshop’s jeans. The quality is really good as well as their prices, I think I might own maybe 10 pair or so *oups*. They have some jeans that always are in store like the ones to the right called ”Jamie” that comes in a variety of different colors. I obviously own a pair and it’s one of my all time favorites because they’re so comfy and perfect for every-day use. I also really like number 1, the straight leg style is definitely hot right now. 

levisdenim

1 / 2 / 3 / 4 

Jag verkligen älskar älskar älskar vintage jeans, de är de bästa! Dessa vintage Levis är en stor favorit hos mig och jag letar alltid efter de perfekta paret hah. Jag gillar verkligen känslan som de adderar till alla outfits, lite cool girl vibes hah. Jag har köpt flera av mina vintage jeans på olika marknader i L.A men man kan även hitta dom online. Här över är fyra olika modeller som jag verkligen tycker är så fina, nummer 2 ser precis ut som ett par som jag äger (här).

I love love love vintage denim, it’s the best! The vintage Levis jeans are my favorites and I’m always looking for more. I really like the feel to them, it’s the perfect cool girl jeans haha. I’ve been getting my vintage jeans in L.A at different flea markets but you can also find them online. Here are four different ones that I really love, number 2 really looks like a pair that I own (here). 

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej Felicia! Gillar dig och din blogg och fattar att du har en modeblogg så det kanske inte passar in, men tycker ändå det känns lite konstigt att du inte ens nämnt valet..? Du bor ju ändå i USA. Skulle va intressant att höra dina tankar 🙂