BUTLER COFFEE SHOP

 

0w1a8232


Jag letar alltid efter nya, roliga och fina platser/restauranger att besöka. Häromdagen så åkte jag och Soyoon till Wiliambsurg för att fika på Butler. Det har vart på min to go lista ett bra tag men eftersom det ligger en bit ifrån mig så det har liksom inte blivit av. Hela stället var verkligen en inredningsdröm med så fina detaljer som bland annat de guldiga borden. Vi var ganska hungriga då vi kom dit men de serverade bara några enkla lunch och frukost alternativ så vi bestämde oss för att köra all in på deras olika bakverk. Det blev te och scones sen delade vi på två kakor som verkligen var så himla goda. De innehöll tydligen choklad från Paris, vem tackar nej till det? Jag kommer absolut att komma tillbaka, önskar bara att det låg aningen närmre! x

I’m always looking for new, pretty places to visit and the other day Soyoon and I finally went to the coffee shop Butler. I’ts been on my to go list for a while but it took a while for me to get there, probably because of the distance (it’s located in Williamsburg). The place was an interior dream with amazing details and beautiful brass tables.  We were quite hungry when we got there but they only served some simple lunch and breakfast items as well as a lot of pasteries. I got tea per usual and a scone and then we shared some cakes that was really good. I’ll defintley come back I just wish it was a bit closer! x

butler

Love the to go cups! 

0w1a82410w1a8i292

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Vart kommer dina skor ifrån?? SÅ fina!

  1. De kommer från prettylittlething.com

   xx

 2. Hej älskar din stil! Har tänkt att köpa Gucci väskan som du har men är osäker vilken storlek jag ska ta. Vilken storlek har du?

  1. Hej!

   Tack så himla mycket, vad gulligt! Jag har storlek mini i min 🙂