CURRENT OBSESSION: RUFFLES

ruffle

Det här är en trend som jag verkligen älskar just nu. Som ni nog vet så är jag lite extra svag för basplagg med en tvist och de här är exakt vad jag menar haha. Den grå tröjan med den silvriga kjolen kan vara de snyggaste som jag någonsin har sett, vill kopiera det rakt av. Ruffles har vart trendigt ett tag nu och jag är säker på att det kommer att fortsätta under våren. Denna trend är även superlätt att styla, eftersom att toppen är mycket i sig behöver det inte hända så mycket mer. Ett par jeans eller ett par kostymbyxor funkar utmärkt. Om ni vill se hur jag stylade denna trend så kan ni kolla in min senaste Instagram post (här). Jag lovar att den looken kommer upp på bloggen snart!

Nedanför har jag samlat några ruffle tröjor som jag hittade online, jag funderar på att beställa den svarta på första raden. Tror att den skulle vara så fin med cropped denim och ett par ankel-boots! x

__________________

This is a trend that I’m loving right now. As you all know my favorite clothes are the basics with a twist and this is exactly what I’m talking about! The grey sweater with the metallic skirt might be one of the best outfits that I’ve ever seen, just so good. Ruffles have been trendy for a while now and I’m sure this will be a trend that continues into spring. It’s very easy to wear and style, if  you follow my Instagram you can see how I wore it (here). I promise that I’ll post that look on the blog very soon!

Below I collected some ruffle tops that I found online, I’m thinking of ordering the black top on the first row. I think it would look great with cropped denim and maybe a pair of ankle boots! x 

2

1 / 2 / 3

1

1 / 2 / 3

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *