HAIR ACCESSORIES

hair1

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jag älskar accessoarer som gör det där lilla extra. Denna söta rosett är de senaste tillskottet i (accessoar)garderoben och jag bestämde mig för att inviga den idag. Den kommer verkligen att vara min bästa vän och räddare då jag inte orkar fixa håret eller om jag har en riktigt dålig hårdag. Jag tycker också att det är så fint och passar så bra nu med alla högtider som närmar sig, skulle helt klart kunna bära rosetten på julafton. Jag slängde även in lite andra favoriter och om jag ska var ärlig så älskar jag alla. Nummer 4 är så klart min favorit men 1,2 och 5 är också så fiiina! Det är verkligen kul att variera sin frisyr ibland så jag lovar att ni kommer få se mer av denna i framtiden. Ha en fin lördag babes, hörs senare!  x

_____________________

I’m all about small accessories that gives your outfit that little extra something. This cute bow is the latest addition to my closet and I decided to wear it today. This will be your best friend when you have no time to do your hair or if you’re having a really bad hair day. It works so well right now with the holidays coming up, I could defintley see myself wearing this bow for Christmas. I threw in some other options as well, I’m really loving them all to be honest. I think that number 4 is my favorite but number 1, 2, 5 are also so adorable. I promise you will see more of this in the future, it’s nice to variate the way I wear my hair.  Happy Saturday babes, talk more later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Avgudar din stil och tar verkligen 99% av min inspiration av klädköp baseras på det du har på dig (hehe). Jag är i världens jobbigaste klädpanik, köper kläder ganska ofta men känner aldrig att det blir bra trots att jag verkligen försöker få till en bra basgarderob. Verkligen frustrerande och jag känner aldrig att jag har ngt att ha på mig.. Om du har brist på idéer till blogginlägg skulle jag verkligen uppskatta ett inlägg för essentials i garderoben just nu och alltid typ. Som om du inte hade några kläder från innan utan måste köpa allt från scratch. Skulle uppskatta SÅÅÅÅ mycket!!! Du är bäst kram!