WHAT TO WISH FOR

wish1

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Eftersom att julen närmar sig med stormsteg så samlade jag ihop lite saker som man skulle kunna önska sig eller kanske ge bort till någon man tycker om. Jag hade glatt tackat ja till allt här över, så många mysiga saker som passar perfekt till en mamma, syster, flickvän eller vän. Jag älskar de mysiga inomhusskorna, alltså hur lyxigt att glida runt med dom hemma? Man kan inte heller får för många fina smycken, mysiga handkrämer och doftljus i guldförpackning. På min önskelista i år står även en ny macbook eftersom att min börjar bli så gammal och seg. Jag vill även ha en liten hundvalp men jag får nog fortsätta drömma om det ett tag till. Vad önskar ni er i jul? x

______________________

Since Christmas is coming up I thought it would be a good idea to collect some things to wish for. I’m loving all of the things above and would be happy if some of these would show up under my Christmas tree. I love the cozy indoor shoes, I mean it would feel so luxurious to wear them at home. I also feel like all the things above would be great gift ideas for a mom, sister, girlfriend or a friend. What’s on your wishlist this year? I really want a new macbook since mine is getting old and very slow. I would also love a puppy but I think I could continue dreaming about that for a while haha. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *