WEEKEND PICS THROUGH MY PHONE

Processed with VSCO with a4 preset

Mötte upp Lovisa i fredags för en lunch på By Chloe. Hon beställde en tacosallad, för mig blev det pestopasta och sen delade vi på sweet potato fries. Vädret var så skönt att vi hade lyxen att kunna sitta ute, älskar det.

This Friday I met up with Lovisa for lunch at By Chloe. She got the Taco salad and I got the pesto pasta and then we shared the sweet potato fries. The weather was so nice that we were able to sit outside. loved it. 

Processed with VSCO with a4 preset

Efter lunchen promenerade vi över till Soho, vi pratade en massor och gjorde typiska blogg grejer, typ fota varandras ootd bilder.

After lunch we walked over to Soho and just talked and did typical blogger stuff like helping each other to take ootd pictures.

Processed with VSCO with a4 preset

Vi ville så klart även ha en bild tillsammans så denna är tagen av någon främling, han får godkänt hah. Det var verkligen så kul att få spendera tid med Lovisa och jag hoppas vi får chansen att ses snart igen!

We also wanted a picture together, this one is actually taken by a stranger, he did ok haha. It was a lot of fun spending time with Lovisa and I hope I’ll see her soon again.

Processed with VSCO with a4 preset

I lördags så bestämde jag och H att vi skulle åka iväg till vår Country Club. Vädret var så fint och vi tänkte att det kanske var den sista höstdagen för i år. Vi åt lunch och gick sedan ut och spelade golf, eller han spelade, jag körde golfbilen.

This Saturday H and I decided to go to our Country Club. The weather was so nice and we thought that it probably was the last fall day this year. We had lunch and then we went out to play some golf, or he played, I drove the golf cart.

Processed with VSCO with a4 preset

Jag älskar att spendera tid på klubben. Det är så avslappnande och ett perfekt to-go ställe då vi blir trötta på stan. De flesta löven var tyvärr borta men vissa träd hade fortfarande några kvar, hösten är så fin.

I love spending time at the club. It’s so relaxing and a great ”go-to” place when we get tired of the city. Most of the leaves are already gone but some trees are still beautiful, like this one. 

Processed with VSCO with a4 preset

Innan vi åkte tillbaka till Manhattan så stannade vi på Ikea för att köpa lite nödvändigheter. Det blev godis, julmust, pepperkakor, kaviar och köttbullar. Nu är jag redo för jul!

Before we drove back home we stopped by Ikea to get some necessities. I got candy, julmust, Christmas decorations, Swedish ”Kalles Kaviar” and gingerbread cookies.

Processed with VSCO with a4 preset

Då vi vaknade i söndags så var det så kallt ute, nu kommer jag ihåg varför jag hatar vinter haha. Vi tog på oss en massor av kläder innan vi åkte iväg till LES.

When we woke up this Sunday it felt freezing outside, gosh I now remember why I hate winter haha. We put a lot of clothes on before we headed down to LES.

Processed with VSCO with a4 preset

Vi åt brunch på Dudley’s som är en av mina absoluta favoriter. Det blev avocado toast med ett stekt ägg på toppen, det ser inte mycket ut för världen men oj vad gott det var. Jag har vart lite trött på avotoast ett tag och inte ätit det alls men nu är jag tillbaka och lika obsessed som innan.

We had brunch at one of my favorites, Dudley’s. I ordered avocado toast with a fried egg on top, it doesn’t look like much but it was so yum. I had a period when I got kind of tired of the avocado toast but now I’m back at it, obsessed.

Processed with VSCO with a4 preset

Tictail har sin affär precis mittemot Dudley’s så vi bestämde oss för att gå in och kika om de hade några roliga nyheter. Jag hittade en otrolig ring som jag köpte, ska visa er senare. Glöm inte att följa min Tictail profil här.

The Tictail store is located across from Dudley’s so we decided to walk in and see if they got any news. I found a beautiful ring that I ended up buying, I’ll show you guys later. Don’t forget to follow my Tictail profile here.

Processed with VSCO with a4 preset

Då vi kom tillbaka hem så gjorde vi lite te och åt pepparkakor samtidigt som vi spelade Mariokart på Wii. Det är så himla roligt men vi båda är dåliga förlorare så det slutar alltid med att någon blir sur haha.

Once we got back home we made some tea and ate the gingerbread cookies while playing Mariokart on Wii. It’s so fun but we both are really sore losers, someone always end up angry haha.

________________

I hope you all had a great weekend ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Var kommer muggarna ifrån? xx

  1. De kommer från Anthropologie 🙂

   xx

 2. åh mera såna här inlägg 😀

  1. åå vad kul att det uppskattas!! ska absolut bli mer av dessa inlägg.

   xx

 3. Where is the Open sweater from? I love it!