LE LABO

0w1a8913

Är det något som jag har vart sugen på att testa så är det produkter från Le Labo. Jag älskar när företag lägger extra mycket fokus på förpackningar, det gör liksom helheten så mycket härligare enligt mig. Detta Discovery Set är perfekt om man vill testa lite olika parfymer innan man bestämmer sig för en doft. Det ska bli så kul att testa alla och se om jag kan hitta någon favorit. De här är perfekta att ta med sig om man ska resa eller i väskan under dagen. Jag har läst så mycket om La Labo och deras parfymer håller så mycket högre kvalité än ”vanliga” parfymer. Deras doft Santal 33 är tydligen den mest populära, ska bli så spännande att testa. xx

_____________

I’ve been wanting to try fragrances from Le Labo for such a long time. I love products with a pretty packaging because it just makes me happy.  This is the Discovery Set and it’s perfect when you want to try out some of their different scents before deciding on one favorite. I think these small ones are so good because it’s easy to bring in your bag when traveling. I’ve been reading a lot about Le Labo and I know that they spend a lot of focus on the quality of their products. Their scent Santal 33 is one of the most popular ones and I can’t wait to try it out! x
 

0w1a8n914

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åh, skriv gärna vad du tyckte sen och hur de doftade 🙂

    1. jaa, jag kan absolut ge er en update då jag testat de lite mer! 😀