COZY KNIT + VINTAGE DENIM

  

0w1a8795

Wearing:
Denim – Levis (similar here)
Knit – Gmarket
Belt – Gucci
Hair tie – Here
Shoes – Urban Outfitters
Bag – Saint Laurent
Sunglasses – Chanel

Hej fina!
Här kommer en outfit från förra veckan, jag hoppas ni gillar den. Jag trivdes väldigt bra i detta och kände att alla små detaljer som skärpet, rosetten i håret och väskan kompletterade bra. Jag undrar om det här kan vara en av de första gångerna som ni ser mig i toffs? Fun fact, jag tror att jag har utsläppt hår på 99.9% av min outfit bilder haha. Jeansen passade så bra med denna mysiga stickade tröja, som jag tycker så mycket om. Jag har haft på mig tröjan åt detta håll men även åt andra hållet så öppningen är bak i ryggen, båda alternativen passar precis lika bra. Det är verkligen kul med ett plagg som man kan bära på olika sätt.  Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag! xx

__________________

Hi babes!
Here’s a look that I wore last week and I really like it. I felt so comfortable in this and all of the small details like the belt, the bow in my hair and the bag really completed the outfit. I wonder if this might be one of the first time you wee me with my hair up? Fun fact, I think that I wear my hair down in 99.9% of my outfit pictures haha.  The jeans looked so good with this cozy knit that I love so much. I’ve been wearing it like this but also with the opening in the back, both ways looks just as great to me. It’s fun with clothing that you can wear in different ways. I hope you guys have a great Wednesday!! xx 


0w1a88480w1a88000w1a8799

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Kan inte du tipsa om de bästa vintage butikerna i NY? Eller shopping i huvudtaget? Ska dit nästa helg nämligen 🙂 kram