ANSWERING YOUR COMMENTS

Berätta gärna mer om ert kinesiska bröllop! Låter jättespännande ju.
Min kille har stor släkt och många familjevänner och vi kommer därför att ha en mottagning i Vancouver. Alla har inte möjligheten att åka till iväg till Frankrike så det blir som ett litet extra firande helt enkelt. Detta kommer att ske efter vårt bröllop och en av klänningarna som jag kommer att ha på mig är en kinesisk klänning som min killes mamma hade då hon gifte sig. Maten som kommer att serveras är kinesisk så det ska verkligen bli spännande och kul.

Vilken storlek har du i din Gucci väska? Sjukt fin!!
Har fått denna fråga så många gånger både här på bloggen men även Instagram. Så tänkte att det kunde vara bra att ta med den här. Jag har storlek mini i min, jag tycker verkligen att den storleken är perfekt! Jag måste även påpeka att på hemsidan ser sömmarna väldigt vita ut men så är den inte i verkligheten.

Processed with VSCO with a4 preset

Hej! Jag undrar vad du använder dig utav för kamera när du fotar dina outfitbilder? Jag undrar också om du alltid har någon som fotar dig eller om du även fotar med självutlösare?
Hej! Jag använder mig av en Canon 5d mark III och har även två olika objektiv som jag varierar mellan. Jag har ett 50mm objektiv som jag oftast använder för outfitbilder och sen ett 24mm som jag använder till i princip alla mina andra bilder. Jag brukar alltid ha någon som fotar mig, har faktiskt aldrig använt självutlösare med denna kamera så vet inte riktigt hur det fungerar tyvärr. HÄR kan du läsa mer om mina kamera och objektiv.

Vilken typ av weddingring du vill matcha med din engamentring?
Jaa, alltså det här är så kul och något som jag verkligen funderat mycket på under den senaste tiden. Min ring är i silver nu men jag  funderar på att byta själva ringen till guld men så klart behålla diamanten. Min andra ring som jag får då vi gifter oss kommer jag då också vilja ha i guld. Jag har tittat runt lite och vill ha något enkelt men vill så klart ha några små diamanter på. Ska nog gå och kika lite på Tiffany’s för att få lite inspiration och se om de har något som jag gillar. Här kan ni se bild på ungefär hur jag tänkt mig.

picmonkey-collage

Jag undrar vilka budget produkter dermatologer har rekommenderat dig?
De rekommenderade produkter från Aveeno, CeraVe och Cetaphil! Jag brukar använda mig av Aveenos moisturizer och cleanser från Cetaphil.

Hej! Kan inte du tipsa om de bästa vintage butikerna i NY? Eller shopping i huvudtaget?
Hej! Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt ingen vidare koll på vintage butikerna här i New York. Jag vet att det finns så många bra så jag skulle nog bara google ”Vintage Store Manhattan”.  Däremot så har jag 100% koll på annan shopping, vet i princip allt om det haha. Jag shoppar helst på Fifth Avenue eller på Broadway i Soho. Vill även tipsa om den nya shoppingmallen ”Westfield World Trade Center” som nog kan vara värt ett besök. Vill du fynda så finns det många outlets, testa Century 21 downtown de har verkligen allt haha. Vill du lyxa till det så besök Bergdorf Goodman eller Barney’s som är två av mina favorit varuhus. Läs mer om shopping i New York i mitt shopping guide inlägg HÄR.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Alexandra

    Tusen tack för svar ang väskan! 🙂

  2. Alltså, kanske lite konstig fråga. MEN vad är det för skillnad på förlovningsring och vigselring? : )