RAINING HERE

0w1a9189

Wearing: 
Denim – Here
Top – Zara (similar here)
Boots – Plt
Bag – Gucci

Hej fina!
Här är den enda outfiten som jag hade möjligheten att ta i Seattle på grund av det regniga vädret. Det regnade faktiskt varje dag då vi var där, så typiskt! Denna tröja hittade jag på Zara, har ni märkt mitt obsession med denna typ av ärmar under den senaste tiden? Just nu köper jag enbart plagg som har roliga detaljerade ärmar haha.. De finns bara att problem med dessa tröjor och det är att det kan va svårt att få på sig en jacka över, det kan lätt se ut som om att man har sjukt stora muskler haha.. Som ni kan se så valde jag en helsvart look och matchade tröjan med ett par jeans, ankel boots och min keps för den där extra detaljen. Jag hoppas ni gillar det! xx

__________________________

Hi guys!
Here’s the only outfit that I was able to capture in Seattle due to the rainy weather. It was actually raining every day when we were there, so typical! This sweater is new and I found it at Zara, have you guys noticed my sleeve obsession lately? At the moment, I’m actually buying everything with fun sleeves! The only problem that I’ve had so far is that it’s hard to fit these kind of sleeves underneath a jacket, it can easily look like you’re having huge muscles haha.. As you can see, I went with an all black look and paired the top with fringed denim, ankle boots and my hat to finish it off, do you like it?  x 

outfit10w1a92i44

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *