VEGAN HOT CHOCOLATE

Processed with VSCO with a4 preset

Ingredients:
5-6 dl almond milk
1 tablespoon cocoa powder
1 tablespoon maple syrup
1/2 teaspoon cinnamon
1/4 teaspoon vanilla

How to: 
Blanda  3-4 dl almond milk med cocoa powder, syrup, kanel och vanilj i en kastrull på låg värme. Vispa ihop allt tills ingredienserna har blandats ordentligt. Vill man ha lite skummad mjölk så kan man mixa resten av sin almond milk i en mixer. Stäng sedan av plattan och häll i din skummade mjölk, vispa ihop allt och servera sedan din varma choklad i din favoritkopp. Vill man lyxa till det kan man toppa med lite marshmallows, jag hade inga hemma men ska satsa på det nästa gång! Så lätt, snabbt och framförallt gott nu under vintern.

Mix 3-4 dl almond milk with cocoa powder, syrup, cinnamon and vanilla in a sauce pan over low heat. Whisk constantly until all of the ingredients are well blended together. If you want your hot cocoa with foamed milk put the rest of your almond milk in a blender. Turn off the heat and add your foamed milk, whisk, and serve your delicious hot chocolate in your favorite cup. If you want it a bit more fun you can add some marshmallows on top, I didn’t have any at home but I’ll definitely try it next time. This is so easy to make and very yummy to drink on a cold winter day. 

veganhotcocoa

Find my vegan french toast recipe HERE.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Fredrika

    Låter verkligen jätte gott! Tror att jag ska testa detta snarast.

  2. Victoria

    Vart är din fina mugg ifrån?? 😀

  3. Vart kan man köpa sån där mugg???