LOVING RIGHT NOW

bb39e0fca0411bfa90172d44f8677b68

   Detta är min favoritkombination just nu, denim + stickat. Har i princip på mig detta varje dag + mitt kära Gucci skärp. Beställde två nya stickade tröjor från H&M på Black Friday, hoppas de är lika mysiga som de såg ut.

This is my favorite combination at the moment, denim + knits. I wear this outfit almost everyday together with my Gucci belt. I ordered two new knitted sweaters from H&M during Black Friday, I hope those will be soft and cozy. 

tumblr_ohdkl8mddo1qdsqp6o1_500

Älskar hår detaljer just nu, tycker verkligen att det kan göra det där lilla extra. Är så sugen på att köpa ett sidenband som man kan knyta så här fint! Annars använder jag min sammets snodd med rosett, ni vet denna.

I really love hair details right now, I think it can adds that little extra touch. I’ve been thinking about getting a silk ribbon to tie in my hair just like in this picture. Until then I got my big velvet hair tie!

8ffaa469c008dd9c60274626d5ceabf5

Om ni undrar vad jag drömmer om på nätterna så är det dessa Miu Miu sandalerna. De finns även med fluff och med klack och jag vet faktiskt inte vilka som är mest fantastiska. Skulle jag välja skulle det nog bli svart med klack men eftersom de är så fina och ser så ömtåliga ut hade jag nog aldrig vågat ha på mig dom. Men drömma kan man ju!

If you wonder what I dream about every night, here’s the answer.. These Miu Miu sandals are just amazing and I can’t stop thinking about them. They also have these sandals with more fluff and with a higher heel and I don’t know which one I like the most. I would probably go with the heels but since it looks so fragile I would be too scared to use them.. I’ll just continue dreaming about them! 

48d0abc5ffb75c8ef2ef4380511e4dea

Det här är ett riktigt Felicia plagg, jag gillar verkligen enkla plagg som sticker ut. Den här tröjan är även i den perfekta färgen och ser så varm och mysig ut. Jag hade matchat med ett par jeans och mina Chanel slip ins, hur fint? Om någon vet vart jag kan hitta denna tröja eller liknande, hojta till!

This one just says Felicia all over it, I love these simple pieces with a twist that really stands out. This sweater is also in the perfect colors and looks so warm and cozy. I would wear it with a pair of jeans and my Chanel slip ins, how pretty? If someone knows where I can find this one or something similar, let me know! 

1c4dbf6bb43727847fd6aa2ac0466fc1

Fluffiga och lurviga saker får mitt hjärta och slå ett extra slag just nu. Under dessa kallare månader vill jag begrava mig själv i sådant som ser mysigt ut. Hittade precis en pälsjacka (faux) på Zaras hemsida som jag blev så sugen på, ska nog ta mig en närmare titt imorgon. Älskar för övrigt denna outfit, svart går alltid hem.

Fluffy and furry things makes my heart beat a bit faster right now. During these colder months I just wanna bury myself in everything that looks cozy haha. I just found a really nice fur jacket at Zara online and I definitely need to check it out in store tomorrow. Btw, this outfit is so great, black always works!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *