CITY VIBES

0w1a92i80

Wearing: 
Coat – Lioness (here)
Denim – Asos
Knit – Here
Boots – Plt

Så tur att jag passade på att fota denna look i söndags eftersom att det har regnat konstant hela denna vecka. Körde i alla fall på min nya tröja som jag gillar så mycket, den har stora bell sleeves med rosetter men det syns tyvärr inte riktigt under kappan. Om ni kikar in min Instagram så kan ni se vad jag pratar om! Vill även matcha denna tröja med svarta byxor men den looken får ni se en annan gång helt enkelt!

Imorgon ska jag träffa Hanna och ska försöka få henne att hjälpa mig att knäppa av några bilder. Ska nog även försöka hinna med en sväng till Bergdorf för att boka en tid hos deras Bridal Salon. Har hört så mycket bra om deras avdelning så jag tror verkligen att jag kommer kunna hitta min klänning där, hoppas verkligen! Men mer om det senare, nu måste jag sova men vi hörs mer imorgon! x

__________________

 So happy that I was able to shoot this look last sunday because it’s been raining constantly all week. I wore my new knit that I really love, it has big bell sleeves with black bow details that you unfortunately can’t see in these pictures. Just check out my latest Instagram post if you want to know what I’m talking about, it’s so cute. Next time I’ll wear this sweater with black pants, I think that would look really good as well!

Tomorrow I’m gonna meet up with Hanna, it’s been a while since last time so I’m excited. I hope she will be able to help me taking some pictures and hopefully the weather will be a bit nicer. I’m also going to stop by Bergdorf and make an appointment at their Bridal Salon. I’m feeling very optimistic this time and it kind of feels like my dress will be there *crossing my fingers* . Anyway, more about that later now I’m gonna get some sleep! x 

outfit10w1a9333

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Rebecca Gustafsson

    Du är så fin!

  2. […] Felicia Åkerström keeps it fairly casual in this cosy winter style, consisting of a white polo neck sweater, denim jeans, and a cute black overcoat. Wear a look such as this when you want to be comfortable, classy, and keep warm! […]