AFTERNOON AT RAPLH’S

0w1a9444

Häromdagen så mötte jag upp Hanna på Ralph’s på Fifth Avenue. Vi pratade ikapp om allt som hänt under den senaste tiden. Är verkligen så glad över att jag har träffat Hanna här! Det var så mysig julstämning inne på Ralph’s, hade kunnat sitta kvar där hela dagen faktiskt. Hela New York är så pyntat just nu och jag måste verkligen säga att jag älskar det, så mysigt med alla dekorationer och gigantiska julgranar. Efter någon timme eller två på Ralph’s så traskade vi vidare och hamnade på Bergdorf och deras fantastiska skoavdelning. Vi dreglade över Guccis fluff loafers och pratade framtida önskeinköp. Jag lyckades även bokade en tid inne på Bergdorfs Bridal Salon, har redan sett ut några klänningar som jag är så sugen på att testa! x

____________________

The other day I met up with Hanna at Ralph’s on Fifth Avenue. We talked about everything that’s been happening lately! I’m so happy to have Hanna here, she’s just so great. Anyways, Ralph’s was so cozy and had already started with their Christmas decorations. I could probably have spent my whole day there haha. The whole city is actually very christmasy right now, there are decorations everywhere but I must say that I really like it. After one-two hours at Ralph’s we decided to continue our day at Bergdorfs shoe department. We were drooling over Guccis furry loafers while discussing our future dream shoe collections. I also had time to get an appointment at Bergdorfs Bridal Salon, yay I already found some great dresses that I want to try out!  x  

0w1a9460

Cutest coffeeshop ♥

0w1a94630w1a9438b

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Var är den stickade polon ifrån? Jättefin!