FITTINGS AT BERGDORF

img_6196

Jag var verkligen så förväntansfull då jag kom till Bergdorfs Bridal Salon. Hade ju som sagt redan spanat in några klänningar som jag ville testa. Hanna var med mig som smakråd och fick även äran att agera fotograf. Tyvärr blev jag lite besviken över utbudet, jag trodde att de skulle ha mycket mer klänningar men fanns inte så mycket att välja mellan.

I was so excited when I got to Bergdorfs Bridal Salon. I had already seen some dresses that I really wanted to try out.  Unfortunately I got a bit disappointed with their selection, I thought that they would have plenty of more dresses to choose form. 

Processed with VSCO with a4 preset

Det här var den första klänningen som jag testade. Som ni kan se så ser den verkligen ut som vad jag föreställt mig att jag ska ha. Det är lite för mycket glitter och pärlor, kjolen är aningen för liten och den saknar ärmar. Men trotts allt det så var det här min absoluta favorit för dagen, kände mig som en prinsessa!

This was the first dress that I tried out. As you can see, this is very different from what I originally was looking for hah. It’s a little bit too much embellishments, it’s not the neckline that I wanted and there are no sleeves.. But in the end this one ended up being my favorite dress of the day, really felt like a princess..

Processed with VSCO with a4 preset

En riktigt cupcake klänning! Denna är designad av Monique Lhuillier och var antagligen favorit nummer två idag, så vacker att titta på!

Such a cupcake dress! This beautiful gown from Monique Lhuillier was probably my second favorite of the day. Sooo beautiful to just look at. 

Processed with VSCO with a4 preset

Jag börjar redan känna mig lite rutinerad på det här med att testa stora klänningar. Första gången så var jag aningen förvirrad om jag ska vara ärlig men nu gick det mycket fortare och smidigare. Jag är fortfarande så chockad över hur tunga dessa klänningar är, jag måste definitivt ha ett par sköna skor annars kommer jag kollapsa innan jag ens hunnit ut till vigseln haha.

I feel like I’m starting to get used to trying these big dresses on. The first time I felt kind of lost and confused to be honest but now it’s much easier. I was also surprised how heavy these gowns can be, I’ll definitely need some kind of comfortable shoes or otherwise I might collapse before I even get to the ceremony hah. 

Processed with VSCO with a4 preset

Alltså, detaljerna på de här klänningarna är amazing! Men som ni kanske förstår så har jag fortfarande inte hittat min klänning, buhu! Jag börjar bli aningen stressad men jag är ändå optimistisk, min klänning finns där ute någonstans. Nu blir det att boka tid och testa lyckan hos Vera Wang, blir ju inte mer klassiskt än så.

These details and embellishments are just amazing! Anyway, I didn’t find my dress this time, buhu. I’m starting to get kind of stressed out but I’m still very optimistic, I know that my dress is out there somewhere hah. Now I’m gonna schedule an appointment and try my luck at Vera Wang!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *