FURRY FRIEND

0w1a9522

Wearing:
Faux Fur Jacket- Zara
Knit – Zara
Shoes – PLT
Bag – Chanel

Förlåt för den dåliga uppdateringen den senaste tiden men har verkligen känt mig så trött och oinspirerad. Jag har vart väldigt självkritisk och typ hatat på allt om jag ska vara ärligt. Det har känts som om allt jag tar på mig är så fult, alla mina bilder blir fula, alla mina blogginlägg blir tråkiga osv hah. Ingenting blir liksom bra, så frustrerande känsla. Jag tror det har mycket med vintern att göra, det tar så mycket på min energi. Jag hoppas i alla fall att denna period är över så snart som möjligt! Hur som, denna fluffiga jacka är ny och ni har kanske sett den på min Instagram? Jag älskar den verkligen, jag menar den är ju så söt! Jag valde att matcha med en mysig stickad tröja och min tweed Chanel väska. Jag brukar inte ha på mig den så ofta men den är fortfarande en av mina favoriter eftersom den känns så unik! Hoppas ni har haft en bra vecka hittills, massor av kärlek! x

Sorry guys for the bad updates lately but I’ve been feeling kind of uninspired and tired. I’ve been very self critical and been kind of hating on everything to be honest haha. It feels like everything I put on looks so bad, all my pictures turn out bad, all my blog posts are boring and so on. Ugh, winter is really not my season, drains my energy so much…I hope this phase will be over as soon as possible!  Anyways, enough of complaints for today haha. This furry jacket is new and you might have seen it on my Instagram? I’m totally loving it, I mean it’s so cute. I paired it with a cozy knit and my tweeded Chanel bag. I’m not wearing it that often but it’s still one of my faves, so unique! I hope you guys had a great week so far, lots of love! x 

0w1a95440w1a9550

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Jag förstår verkligen (!!) hur du känner dig, men jag vill bara säga att det INTE är så. Inte alls. Jag kikar in här flera gånger om dagen i hopp om någon uppdatering, oavsett vad du bloggar om så blir det intressant och dina bilder ska vi inte ens tala om – det är GOALS om något. Du är alltid (jag skojar inte) snygg och du har alltid snygga outfits, vare sig det är vardagligt eller mer festligt. Vill bara att du ska veta det, men har full förståelse för hur du känner och det tror jag de flesta har.

    Stor kram <3

  2. Jennifer

    Åh den jackan är så fin! Vilken storlek har du? Älskar din stil, tycker inte alls du har dåliga blogginlägg eller bilder. Du är så fin 😊