FAVORITE PIECES

Processed with VSCO with a4 preset

Oversized Knit Cardigan – Here

Detta är den mest mysiga koftan för kalla vinter dagar. Jag föredrar att bara slänga den över ett enkelt linne som ni ser här men den går verkligen att matcha på så många olika sätt. Den kommer även i en annan färg men jag kände att grått passar så bra till mina enkla outfits och både blåa och svarta jeans. Har en grym rabatt kod till er, med ”Felicia_20” så får ni 20% rabatt på allt hos Na-kd, inklusive alla dessa plagg, så bra!

This is the most cozy cardigan, it’s perfect for lazy winter days. I prefer to just throw it on top of a top like this but it kind of goes with almost everything. It comes in another color as well but this grey colors is so nice and looks good with both denim and black jeans. I have a really great deal for you guys, with the code ”Felicia_20” you get 20% off everything at Na-kd, including all of these pieces. So goooood! 

Processed with VSCO with a4 preset

Tied Front Blouse – Here
Detta är min absoluta favorit, jag älskar denna topp! Den är verkligen så fin och materialet är så mjukt och fint. Jag kommer att matcha den precis som på denna bild, med mina favorit jeans. På sommaren skulle jag bara slänga på mig ett par sandaler och sedan skulle min outfit vara complete! Glöm inte att koden Felicia_20 bara gäller i tre dagar!!

This is by far my favorite top, I’m so in love! It’s so pretty and the material is so soft and comfortable. I will wear this just like in this picture, with my favorite denim. During summer I would just put a pair of simple sandals on and my outfit would be complete! Don’t forget that the code Felicia_20 is only valid for 3 days! 

Processed with VSCO with a4 preset

Black  Top – Here

Detta är ett bra plagg att ha i garderoben. Den är så enkel och fungerar perfekt till vardags, jobb eller skola. Här matchade jag med ett par svarta skinny jeans och ett par over-knee boots och det blev en fin look för dinner night. Jag skulle rekommendera att gå ner en storlek i denna, den är aningen stor tyvärr.

This top is such a great piece to have in your closet. It works perfect as an everyday kind of top for work or school. In this picture I wore it with black skinny jeans and over-knee boots and I had the perfect look for a dinner night. I would recommend to go down one size in this one, it’s a little bit big to be honest. 

In collaboration with Na-kd 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Alexandra

    Hur får du den andra toppen att sitta ihop där nere? Med en säkerhetsnål? Så fin!!

    1. Den har snören så man kan knyta ihop den! Om man drar lite extra så kan man stänga den lite mer, haha så det är typ det jag har gjort 🙂 Den är verkligen såååå fin!! xx

  2. Hej Felicia! Jättefint linne på första bilden, vart är den ifrån?