THAT COAT

0w1a9830

Wearing:
Coat – H&M
Jeans – Here
Sweater – Plt
Shoes – Here
Bag – Chanel

Kommer ni ihåg detta inlägg? Jag la nämligen upp en bild på en liknande kappa och frågade om ni visste vart jag kunde få tag på en liknande. Häromdagen skulle jag iväg till H&M för att köpa lite trosor och sprang då på denna kappa på rea avdelningen(?!) Jag hade även en 30% rabattkupong så fick kappan för cirka 180 kronor, så bra!! Som ni ser så valde jag att matcha med en svart tjocktröja, svarta skinny jeans och mina uggs. Det har blivit så kallt här nu så det är svårt att välja andra skor då dessa är så varma och mysiga haha. Nu ska jag kika lite serier innan jag somnar men vi hörs mer imorgon.. Jag har lite bilder från helgen att visa er. Later babes! x

_____________

Do you guys remember this post? I posted a picture of a similar coat and I’ve been looking for one ever since. The other day I went to H&M to get some new underwear when I randomly stumbled into this coat in the sale section(?!?) I also had a 30% off coupon so it ended up being only $20, such a great deal! As you can see I paired it with a black sweater, black skinny jeans and my uggs! It’s been getting real cold the latest days so it’s hard to pick other shoes when these uggs are so warm and cozy haha.. Anyway, we will talk more tomorrow, I have some pictures from this weekend to show you guys. Later babes!! x 

0w1a98430w1a9835

0w1a9861

contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *