SAY HI TO PENNY!

Vart börjar jag ens? Jag har verkligen velat ha en French Bulldog så länge, jag tror mitt obsession började för cirka 7 år sedan. De senaste åren har jag försökt övertala H att vi behöver en, han var väldigt tveksam till en början men sen tror jag han insåg att en hund kunde vara ett bra tillskott i vår lilla familj. I Stockholm så har min familj den sötaste labradoren och jag har verkligen saknat att ha en hund här hemma. De senaste månaderna har jag letat efter en bra breeder, det är verkligen en djungel och man vill så klart hitta någon som är bra med friska och glada valpar. I fredags så hittade jag äntligen en som såg bra ut, så gick in och kikade om de hade några valpar på deras hemsida och där var hon, Penny! Så fort jag såg henne så visste jag att att det var meant to be, vi bestämde oss för att åka och hälsa på henne.

Hon var så liten, bara 8 veckor, lite blyg och försiktig. För mig så var det definitivt kärlek vid första ögonkastet hah, jag tror att hon gillade oss också.  Eftersom vi åker till Seattle imorgon och Hawaii om en vecka så kunde vi tyvärr inte ta med henne hem.. Gissa om det var svårt att åka därifrån utan henne? Vi kommer i alla fall att hämta henne så fort vi kommer hem igen, den 2a januari. Mitt hjärta är fyllt med kärlek och jag är så otroligt glad, vilken julklapp!! Tack älskling och välkommen till familjen Penny! ♥ (ni kan ju förbereda er för en massor av puppy pics haha)

________________

Where do I even begin? I have really been wanting a french bulldog for years, I think my obsession started maybe 7 years ago. The latest years I’ve been trying to convince H that we really need to get one. At first, he was a bit stubborn but then I think he realized that a dog would be such a great addition to our little family. Back in Stockholm my family have the cutest labrador and I just really miss having a dog around, it’s been really hard for me to live without one. These latest months I’ve been searching the internet for breeders and it’s not been easy, you want to make sure you get a healthy puppy. This Friday I finally found a breeder that looked really good, I looked at the puppy pictures on their website and there she was, Penny! I just knew that she was the one, so on Saturday we went to visit her. 

She was so tiny, only 8 weeks old, a bit shy and careful. For me, it was definitely love at first sight, I think she liked me as well haha. Since we are flying to Seattle tomorrow and Hawaii in a week we couldn’t bring her home with us.. Guess if it was hard to leave without her? Ugh, I just wanted to take her with us. Anyway, we will pick her up and take her home January 2, can’t wait. ( be prepared for a lot of puppy pics in the future) 

img_7531

Our first selfie ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Tant Linda

    Stolt gudmor, jag smälter påriktigt ❤

  2. Åååh va underbart! Ett tips från en hundägare är att ta med henne överrallt hela tiden. Då klarar hon av mycket människor, gå i butiker eller sitta fint och tyst på ett café när hon blir större. Min lilla hund är med överrallt och klagar aldrig, alla säger att hon e så lugn och jag tror det är eftersom hon varit med hela tiden sedan första dagen 🙂

  3. Åh så söt!!! 🙂

  4. Ah vilken sotnos!! Att ha en hund ar de basta som finns, jag fick min lilla mops/pug i födelsedags present snart 5 och ett halvt ar sedan och jag kan inte tanka mig hur livet hade sett ut utan honom! De ger en sa mycket karlek <3 Grattis!