VACAY WISH

vacaywish

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Imorgon så åker vi äntligen iväg till… Hawaii!
Jag har längtat efter det här så länge nu och det ska bli så fantastiskt att få känna lite värme och sol igen. Jag kommer även kunna ta lite bilder till bloggen och Instagram igen, jag är ledsen för tystnaden men det är inte lätt att få något material i ett grått och regnigt Seattle. Hur som, här är några plagg som jag gärna hade haft nedpackade i resväskan, the swimwear är to die for. Baddräkten från Moschino är så snygg, jag är obsessed – hade matchat så bra med ett par vintage jeansshorts. Skorna är även dom spot on och jag tror helt klart att jag kommer att klicka hem dom. Basskor som matchar med allt och kommer att passa perfekt i både vår och sommar. Hoppas ni alla har haft en fin jul!! xx

________________

Tomorrow we’re finally off to… Hawaii!
I’ve been looking forward to this for so long and it’s gonna be really amazing to get some sun on this pale face again. I’ll also get some pictures for my blog and Instagram, I’m sorry for the quietness but it’s not easy to get any pics from a non-stop raining Seattle. Anyway, here are some pieces that I would love to have in my suitcase, the swimwear are to die for! The Moschino swimsuit, I’m obsessed – it would go so well with vintage denim shorts. The shoes are just spot on and I think I’ll have to order them. Basic shoes that goes with everything and will be perfect for spring and summer. I hope you guys had a great Christmas! xx 

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej! Kan du göra ett inlägg om din träning? Tack! Kram

  2. Hej, på din insta har du en vit paljett klänning, var är den ifrån?:)