BACHELORETTE PARTY/ GETAWAY

apt

Yaaay, det har vart så mycket strul med min lilla bachelorette party men nu är allt löst och bokat. Från början var vi 6 men nu blir vi 3 eftersom att alla inte kunde få det att gå ihop med ledighet osv. Min önskan var ju att få komma bort till sol, värme och relax och det är precis det som är planerat! I maj så kommer vi att åka iväg 4 nätter till…. Tulum! Det känns som ett ställe som verkligen är trendigare än någonsin. Jag ser bilder därifrån dagligen i mitt Instagram flöde och det var väl så idéen kom upp. Har gjort en massor av research kollat upp restauranger, hotell, stränder, beach caféer osv. Är så förväntansfull och taggad på en mysig resa tillsammans med mina bästa.

Efter att ha spanat runt på lite olika hotell och Airbnb så bestämde vi att hyra vårt eget. Vi kommer att bo i en helt fantastisk våning med egen pool (se bilderna). Det här stället ser verkligen amaze ut och jag gillar att vi kommer att ha mycket space, 3 tjejer i ett badrum kan ibland vara lite svårt. Ser fram emot att plaska runt i vår pool och sitta på vår terass och snacka skit! Allt ser så fint och drömmigt ut så ni kan ju förbereda er på att bli bombade på Instagram i maj månad haha.

________

Yaaay… I finally booked my ”bachelorette party” or it’s more like a getaway with my girls. It’s been taking a while to figure it out, from the beginning we were 6 but now we’re only 3 left. My wish was to go somewhere warm, close to the beach and that’s exactly what we are going to do. In May we will spend 4 nights in… Tulum! I’ve been spotting Tulum everywhere lately and I feel like it’s one of the hottest places to visit atm. I’ve been doing a lot of research looking up different hotels, restaurants, beach clubs and so on. I’m so excited and can’t wait for this trip with my best friends.

After looking at different hotels and Airbnb we finally decided to rent our own place. We will live in this amazing apartment with our own pool (see the pics). This place does really look truly amaze and I like that we will have plenty of space. It will be so cozy to spend early mornings in the pool or late nights on our terrace with a glass of wine. This place looks so dreamy and you should all be prepared to see a lot more of this on my Instagram and blog in the future haha. During the days we will explore Tulum so if you guys have any recommendations you need to tell me about it! Down below you can see some of the places that I want to visit ♥

tulum

På dagarna kommer jag vilja utforska Tulum. Jag har vart i Mexico två gånger tidigare men inte riktigt haft chansen att göra så mycket. Jag vill hyra cyklar och ta oss runt i Tulum till olika spännande platser och stränder.  Här över kan ni se några av de platser som jag helt klart kommer vilja besöka. Om ni har några Tulum tips så måste ni dela med er! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Längtar!

 2. Ååh Tulum är magiskt! Bästa middagarna hade vi på Hartwood & Safari (en silvrig plåtvagn som inte ser mycket ut för världen men dom har en liten bar och några bord och det var såå gott och såå mysigt där). Bästa frukost (smoothiebowls) & vegan lunch hittar ni på Raw Love! Om ni inte har bokat hotell så rekomenderar jag Azulik. Egen liten strand en bit bort från stora stranden där alla andra hotel ligger och den mest magiska utsikten jag vaknat upp till. Rummen är byggda som trädkojor precis vid vattnet. Boka ett rum med badkar på terassen och njut av världens vakraste soluppgångar. Ha en superhärlig resa!!

 3. Hej!! Finaste hotellet är Be Tulum (kan skicka bilder till dig om du vill), fantastiska rum!!!!!! Arkitekturen, inredningen och frukosten är to die for. Annars är Azulik fint. Det ligger längs med stranden.
  Downtown ligger cykelavstånd bort och är mycket enklare men väldigt mysigt. Dock så hänger man mest på stranden så boka hotell i det området.
  Längs med den stranden finns ett stort utbud av beachclubs, så som Ana y José, Be Tulum, ziggys mm.
  Bra drink och kvällsställe är Gitanos. Middagarna på Casa Jaguar och Hartwood.
  Cenotes finns både cykelavstånd från Tulum men det finns även superfina med taxiavstånd. Gran Cenote och dos ojos är två som är superfina!! Svårt att fånga på bild men verkligen en upplevelse.
  Stränderna är såå fina, och stränderna tillhörande beachclubbarna är fantastiska, men ta er till public beach också! Där är stranden bredare och den vita sanden syns på ett annat sätt. Det brukar vara uppstädat men ibland så ligger det fullt med tång på stranden, men det städas upp vid lunchtid så bli inte besvikna om ni ser det första morgonen typ.
  I området vid stranden kommer ni hitta superfina trädgårdar för kaffe, lunch eller shopping. Ni kommer inte bli besvikna!!! Och så måste ni testa på yoga någon morgon eller eftermiddag.
  Ha en fantastisk resa och hör av dig om du undrar något! Är här just nu!

 4. Update: en grym italienare är Posada Margerita, så himla fin restaurang vid vattnet. Fantastisk mat och det enda stället med riktigt vin och bra pasta. Och om ni vill äta bra mexikanskt nere vid strandområdet ska ni gå till Mateos!
  Ett tips är också att inte ta cykeln alltför sent, då det inte finns någon gatubelysning alls på vissa ställen. Taxi är att rekommendera mot kvällen 🙂