BASIC MUST HAVES

basics.0011 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Här kommer tips på lite bra budget basplagg. Mitt bästa knep är verkligen att satsa på bra bas eftersom de blir så mycket lättare att klä sig. Om man känner att man har en bra grund så kan man fylla på med lite roligare statement plagg men innan dess så bas, bas, bas. Min favorit är helt klart den stickade tröjan som ser helt perfekt ut, ska se om jag kanske beställer hem den. Jag är även kär i skorna utan klack, man ser inte så bra på bilden men de har mjukt fluff inuti,  sådan dröm! Nu ska jag sova men vi hörs mer senare, hoppas ni har haft en fin helg ♥

____________

 My best advice when it comes to clothing and fashion is to invest in basics. It’s so much easier to get dressed and everything is so easy to mix and match. You can begin to explore more fun statement pieces  when you feel like you have a good basic closet. Above are some of my favorites, all very classic and timeless. My favorite is the knitted sweater, it just looks absolutely perfect, I’m craving. I also love the flats because they got this soft fluff on the inside, so dreamy! Now I’m going to sleep, I hope you all had a great weekend ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hi Felicia! Love your blog and style! It’s refreshing to see bloggers be open about their personal life so that we see your personality and how it shines through your style. Also love how you continuously emphasize choosing quality items and sticking with the classics. Keep up the posts and your wonderful, honest spirit! Hope you achieve all of your goals!! I know you will! 🙂

  2. Hej! Jag funderar på att köpa sandalerna från hermes (i modellen oran) och undrar hur dina är i storleken? Mindre/större än vanligt? 🙂