PUT A BELT ON IT

IMG_1243

Wearing: 
Coat – Zara
Belt – Gucci
Boots – Stuart Weitzman
Hat – H&M
Bag – Saint Laurent

Fråga mig inte vad som hände med kvalitén på dessa bilder? De är tagna med min kamera men någonting har gått snett, bättre lycka nästa gång haha! Hittade denna gamla kappa i garderoben och ville festa till det lite så jag adderade mitt Gucci skärp i midjan. Först var jag lite smått skeptiskt men sedan började gilla det och nu tycker jag att det är hel rätt. Det är även första gången jag visar er mina nya Stuart Weitzman boots, vad tycker ni? De är mina bästa skor, så fort man sätter på sig dom känner man sig snygg, så bra. Klacken är perfekt och bekväm så man orkar knata runt en hel dag. Anyways, imorgon (onsdag) ska jag iväg till Vera Wang och testa lite klänningar. Jag hoppas verkligen att jag kan hitta någonting nu, håll tummarna för mig och vill ni ha en liten sneak peak så följ mig på snapchat och insta stories! xx

__________

Don’t ask me what happened to the quality of these pictures, I used my camera but something went wrong haha.. I found this old coat in my closet and decided to give it new life by adding my favorite Gucci belt. At first, I was a bit skeptical but I then started to love it more and more. I decided to rock the belted coat and added my Stuart Weitzman boots to complete the look. What do you guys think? Anyways, tomorrow I have an appointment at Vera Wang and I really hope I’ll be able to find the dress. You guys can follow along on my snapchat and Insta stories! 

Processed with VSCO with a4 preset

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Så snyggt! Och kul att du är tillbaka på banan efter julledigheten 🙂 Din blogg är fantastisk!

  1. Ååå tack så mycket!! Vill vara tillbaka 100% men tycker alltid att det är så svårt att blogga under denna vinterperiod 🙁 men ska göra mitt bästa och försöka hitta inspiration i mörkret haha 😀

   Kram

 2. The boots don’t start to slip down? I have skinny legs like you and bought very similar boots from Aldo. But those slip down no matter what, so I am afraid to buy the Stuart Weitzman ones, in case they do the same 🙁 Really hope you can reply. Gorgeous look as always btw.

  1. Hi!!

   These boots slip down a liiiiiittle little bit (maybe just gravity haha) but not as bad as other boots. I also have very skinny legs so I kind of expected it to happen.. I don’t think it’s noticeable though and it’s not much at all, I would recommend trying them in the store and see.. 🙂 Overall I would definitely say that the boots are worth the price, so pretty and comfortable!! 😀

   Hope this was helpful 🙂

   1. Thanks a lot!:)

 3. Hej! Hur skulle du säga att skärpet är i storlek? Har du samma storlek som du brukar ha, på hemsidan står det att det är angivet storlek i cm! Tacksam för svar! 🙂

 4. Hej! Har funderat på att beställa hem Gucci bältet, men undrar vilken bredd det är på ditt?

  Super härlig blogg btw!!

  1. Hej!

   Jag har det smalaste bältet tror jag. Kollade hemsidan och det står: .5″ width

   Tack så mycket 🙂