I FOUND THE DRESS

Processed with VSCO with a5 preset

Jag är så lättad över att äntligen få skriva att jag har hittat klänningen!!!! Äntligen alltså, jag höll på att ge upp och de kändes som om det inte fanns någonting för mig där ute. Hanna följde med mig till Vera Wang och jag förväntade mig inte att hitta någonting. Vi gick runt i och jag valde ut några klänningar som jag vill testa. Det var verkligen så himla vackert med mörka väggar och golv i kontrast med de vita fluffiga drömklänningarna. Innan det var dags att gå till provrummet så tog vi en sista titt och det var då jag såg en fantastisk klänning i brun/beige färg. Jag älskade den och blev så glad då de sa att den även fanns i vitt, sprang in i provrummet och började testa…

Så fort jag fick på mig klänningen så visste jag att det var den rätta. Det är verkligen så att man känner i hela kroppen då man hittar rätt. Det var en sådan känsla och jag har verkligen aldrig känt mig finare i något annat plagg någonsin, är så kär. Medan jag står där med klänningen på så säger hon som jobbar där att klänningen heter Penny, alltså hur sjukt? Hanna och jag kollade på varandra med tårar i ögonen och vi båda visste att det var meant to be. Klänningen ser inte riktigt ut som jag hade tänkt mig vilket är lite kul, den är inte alls så maffig och grand utan lite mer åt det bohemiska hållet. Det blev även en slöja till (inte den på bilden) som är otroligt vacker, kan inte förstå att jag ska gifta mig i en klänning signerad Vera Wang! Så glad och jag kan inte vänta tills jag får visa er klänningen. ♥
______________

I’m so relieved to finally write this blog post and announce that I found the dress! I haven’t been very optimistic lately, it honestly felt like there was nothing out there. Hanna came with me to Vera Wang and I didn’t expect to find anything. We got to look around in the showroom and I picked out the dresses that I wanted to try out. The place was so beautiful designed, dark walls and floors in contrast to the fluffy white dreamy dresses. Before it was time to head over to the fitting room, we took a last look and that was when I found this beige/brown gown.. It was hanging next to some other colored dresses and I just felt like I loved it. They told me that the dress came in white as well and I got so happy and couldn’t wait to get it on.

As fast as I tried the dress on I knew it was the one. It’s really true that you can feel in your whole body when you try the right dress on. It was such a moment and I never felt so pretty in any dress before, gah I’m so in love. While I was looking at myself in the mirror  when my consultant told me that the name of the dress was Penny. How crazy? Hanna and I looked at each other with tears in our eyes, we both knew it was meant to be. The dress doesn’t really look like what I imagined, it’s not as grand instead it almost has this bohemian feeling to it. I got the most beautiful veil that goes so well with the dress, I couldn’t be happier and I can’t wait to show you guys!! ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Swatch from the fabric of my dress! *sneak peak*

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Grattis! Enda jag tänker är att Blair Waldorf gifte sig i en Vera Wang haha #goals.

  1. Ååå tack så mycket!! Ja man vill alltid vara som Blair haha 🙂 <3

 2. Hittade Penny i brunt på hemsidan, SÅ HIMLA FIN!! Kan tänka mig att den klär dig superbra! <3

  1. Ååå tack, ännu finare i vitt! Så himla glad att jag hittade den och med några små ändringar kommer den bli perfekt!! 😀 <3

 3. Tina - Styleappetite

  Sooooo happy for you babe and cant wait to see it 🙂

  All the best,
  xxx
  Tina

  1. Aaaaw thank you so much, finally I found it! 🙂 Can’t wait to show you guys!!

   Best

   xx

   F

 4. tant lindis

  Är så glad!!! längtar <3

  1. åå jag med hjärtat!!! <3

 5. Hej, jag undrar vad ni har för budget för bröllopet? Hur mkt pengar avsatt för olika kategorier? Har ni sparat pengar eller kommer ni låna?

  Såå kul att följa alla förberedelser 🙂 kram!

  1. Hej!

   Vet inte riktigt om jag kommer dela med mig av vår budget.. Vi kommer iaf ha allt vi vill ha på bröllopet och ser det som någonting där vi inte kommer att snåla, man gifter sig bara en gång! 🙂 Vi kommer inte att låna pengar då vi har pengar sparade 🙂

   Vad kul att du gillar det, kommer bara bli mer och mer bröllop på bloggen framöver!

   kram

 6. Izabella

  Åh vad roligt! Jag har alltid tänkt mig dig i en klänning i mer bohemisk stil (därför jag försökte rekommendera den svenska designern Ida Lanto för några månader sen), då din stil over all är mer jordnära, ska bli jättekul att se klänningen! 😀

  1. Ååå vad intressant! Jag hade ju inte tänkt mig så bohemiskt, i mitt huvud var det en riktigt klassisk prinsessklänning men så blev det inte haha 😀

   kram