MOST WANTED

This post contains adlinks

mostwanted Sleeve Sweater – Here  / Turtleneck Knit – Here / Girl Power T-shirt – Here
mostwanted1Button Down Top – Here / Vintage Levis – Here / T-shirt with Print – Here
mostwanted2Beige Knit – Here / Black Coat – Here / One Shoulder Top – Here

/ Här är några av mina absoluta online favoriter just nu.. alla dessa plagg är verkligen to die for! Jag är lite obsessed då de kommer till den första tröjan med bell sleeves. Så perfekt att matcha med ett par jeans och ett par boots eller loafers då vädret tillåter. Jag gillar även dessa T-shirts med texten, ”Your loss, babe” och ”GRL PWR”, så snygga båda två, vet faktiskt inte vilken jag skulle välja… Min tredje favorit är one shoulder toppen som för övrigt är en av våren och sommarens stora trender. Jag tycker det är så snyggt och kommer glatt hoppa på denna trend så fort jag får möjligheten.. Denna topp skulle jag matcha med ett par jeans och Gucci slides, simple as that!! xx

/ Here are some of my current online favorites.. All of these pieces are just to die for! I really like the first sweater with the bell sleeves, so perfect to wear with a pair of jeans and boots for winter or loafers when the weather gets a bit warmer. I also really like the t-shirts with the prints, the one with ”Your loss, babe” and ”GRL PWR”, both are so good. We all know that the off shoulder was the IT trend of 2016 but this spring and summer we are going to see a lot of the one shoulder trend. The cute one shoulder top above is a great example of this trend and something that I would love to wear. I would wear it with denim and a pair of Gucci slides, simple as that! I hope you guys liked this post! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. One shoulder-topped heter också Penny! Jag hade tolkat det som att man måste ha den, haha 😀 <3