SS17 FAVORITE TRENDS

pink

EVERYTHING PINK
Rosa var definitivt 2016s trend färg och jag är så glad att rosa kommer fortsätta vara precis lika trendigt. Jag älskar rosa eftersom att den färgen gör mig så glad, det är så fint. Jag skulle gärna vilja ha på mig det rosa settet på första bilden, someone please? haha..

Pink was definitely the color of 16 and will continue being just as trendy. I love this trend because pink is definitely one of my favorite colors. I would love to wear the pink set from the first picture, someone please? haha.. 

STRIPES

STRIPES ON
Vi kommer att se mycket randigt i vår och sommar. Jag gillar denna trend eftersom det är något som aldrig kommer att kännas omodernt. I vår vill jag investera i ett par fina randiga silkes byxor och matcha med en rosa tröja och sandaler.

We are going to see stripes everywhere this spring and summer. I like this trend because it’s not something that’s ever going to go out of style.. This spring I want to invest in a nice pair of silk striped trousers and wear them with a pink sweater and sandals. 

robes

ROBES
Just nu så är jag på jakt efter den perfekta roben(vet inte riktigt vad jag ska kalla det på svenska?). Jag älskar hur Giorgia Tordini matchar sin robe på den sista bilden. Jag älskar verkligen hur snyggt det ser ut tillsammans med jeans, jag hade en liknande outfit på mig under fashion week, här. Om någon vet vart jag kan hitta en fin robe så kommentera!!

I’m right now looking for the perfect robe! I love the way that Giorgia Tordini wears her robe in the last picture. I love how it pairs with denim, I wore a similar piece here for fashion week that I really loved.  If anyone knows where I can find a robe like this, tell me!! 

oneshoulder

SINGLE SHOULDER
En av mina absoluta favorit trender förra säsongen var ”off shoulder” så denna trend passar mig perfekt. Jag älskar verkligen alla topparna här över och måste hitta något liknande till våren. Jag kan redan lova er att ni kommer att få se mig i en hel del one shoulder tops.

One of my favorite trends last year was the ”off shoulder” so I feel like this trend will fit me perfectly. I love all of the tops above and need to find something similar for spring. I can already promise that you guys will see me in a lot of one shoulder tops hah. 

miumiu

MIU MIU OBSESSION
Detta är inte riktigt en trend kanske men jag är så obsessed över Miu Miu’s senaste sko kollektion. Alltså dessa slippers ligger högt upp på min önskelista tillsammans med deras satin sandals. Jag tror att vi kommer att få se mycket mer Miu Miu på fötterna i vår och sommar.

I don’t know if this is really a trend but I’m obsessed with Miu Miu’s new shoe collection. These slippers are on my wishlist as well as their satin sandals. I feel like we will see a lot more from Miu Miu this spring and summer! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Love!

 2. Hi! Do yoy think that the Gucci Dionysus bag is already out of style? At first I saw it on almost every street style picture, but then they dissapeared. I did hope for it to be a classic

  1. Hi!
   No I don’t think it’s out of style.. it’s definitely a classic! 🙂
   I still feel like I see it on streetstyle pictures but maybe not as much as when it was new but I feel like that’s the case with the most trends and bags 🙂

  1. Men åå tack vilka bra tips!! Så fina 😀