WEEKLY WANTIES

Post contains adlinks

wantss

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Här är några av mina wants just nu, visst är det alltid något nytt som man vill ha?! Just nu suktar jag efter dessa ting lite extra, särskilt Gucci t-shirten och den svarta väskan. Jag vet att så många bloggare redan har denna t-shirt men jag älskar den fortfarande lika mycket för det. En annan trend som jag gillar nu är klänning över byxor eller jeans, har ni sett det? Tänk er denna klänning över jeans tillsammans med ballerina skorna och väskan, så snyggt! Vill helt klart testa på någon liknande outfit så fort vädret tillåter och lovar att visa er så klart. Har ni någon favorit här över? xx

____________

These are my wanties right now, would love to have all of these in my closet. I’m really craving the Gucci t-shirt as well as the black bag. I know that basically every blogger owns this t-shirt but hey, I still like it,  a lot.  Another trend that I’ve been loving lately is layering a dress on top of pants or jeans,  have you guys seen that yet? Imagine the dress above on top of the jeans with the flats and the black bag, so pretty. I need to try a similar combination as soon as the weather starts to get a bit warmer! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *