UPTOWN SATURDAY

Post contains adlinks

0W1A1243i0W1A12670W1A1246

Wearing:
Coat – Everlane (here)
Sweater – Lou & Grey (here)
Denim – H&M (here)
Belt – Gucci
Shoes – Aldo (similar here)

Hej fina! Här kommer en liten outfit, kul va? Det känns som om det var tusen år sedan som jag fotade och la upp ordentliga outfit bilder. Måste säga att jag älskar min nya kappa, jag var ute efter något enkelt att ha till vardags och denna passade perfekt. Har använt den nu i princip varje dag men den passar ju så bra med allt. Matchade tillsammans med nya jeans från H&M och världens mjukaste och skönaste tröja från Lou & Grey. Jag hoppas att allt är bra med er och att ni får en härlig helg, själv känner jag mig allmänt trött och kommer mest ta det lugnt och mysa med mina två älsklingar. Puss babes! x

_____________

Hi guys! Here is finally an outfit post, finally right? It feels like it was such a long time I posted some real outfit pictures. Anyway, I love this new coat so much, I was looking for something simple that I could wear every day and this was just perfect. I’ve been using it all the time just like I guessed, I mean it’s so easy to style it and it works with everything. I wore it with my new jeans from H&M and the most comfortable sweater from Lou & Grey(definitely recommending their stuff). I hope you will all have a great weekend, I feel kind of tired and will probably just take it easy with my two loves! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. SÅ fin kappa! Blev direkt sugen på att beställa, då jag är på jakt efter en perfekt (svart) vardagsjacka. Vilken storlek har du? 🙂 Så tråkigt om jag beställer fel när jag beställer till sverige haha..

    Tack för en toppenblogg!

  2. Hej! Hur stor är din Givenchy-väska? Får man plats med en dator i den?

  3. Hej! Vilken storlek har du på Gucci skärpet? 🙂