SHOULD I?

gucci.001

Jag har haft mina ögon på dessa skor ett bra tag nu och jag är helt klart obsessed! Jag har dock inte köpt dom än eftersom att jag tyckt att priset har vart aningen saftigt, ca 9-10 tusen på ett par skor… Jag brukar definitivt föredra att spendera mina pengar på väskor eftersom att de brukar hålla så mycket längre. Hur som, så tänker jag att dessa kanske får bli ett undantag eftersom att jag helt enkelt verkligen inte kan släppa dom. Jag tycker att de passar så bra till min stil och hade verkligen vart den där sista touchen till alla mina outfits. Jag undrar lite vad ni tycker? Är det värt det, kan inte riktigt 100 bestämma mig. Har dock tänkt att jag kan köpa dom då jag åker till Paris i april! xx

______________

I had my eyes on these shoes for a while and I’m absolutely obsessed! I haven’t bought them yet because of the price, I think that 900 dollar is a bit pricey for shoes. I prefer spending that kind of money on bags because I know that a bag will probably last longer. However, I think that these shoes might be an exception because I just can’t get them off my mind. These would be that perfect last touch to all of my simple outfits, I think it’s the perfect shoe for my style. What do you guys think? I think I might buy them when I’m going to Paris in april. Do you guys think it’s worth the money? 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Jag tycker att de är fina, men kommer inte pälsen bli smutsig/svettig efter ett tag? Köper man så dyra skor vill man ju att de ska hålla i många år, så jag hade tänkt mer praktiskt där 🙂

 2. Å andra sidan, när man inte kan släppa ett plagg så brukar man bli väldigt nöjd väldigt länge med ett sådant köp. Har du pengarna och samtidigt har råd att leva och göra annat du vill så hade jag köpt dem 🙂

 3. I ärlighetens namn så gillar jag inte skorna alls! Hade gillar dom utan pälsen, kanske kan du köpa något sådant? Ser lite ut som den som bär dom har håriga fötter 🙁

 4. De är sjukt snygga och i Europa blir de några tusenlappar billigare 🙂 prislappen ligger på runt 7.5 tkr!

 5. Jag tycker det finns SÅ många snarlika fina budgetalternativ. Köpte själv ett par på H&M, lite spetsiga i skinn utan fluff, som jag ska inviga till våren. Zara hade på rea såg jag ett par i svart skinn med päls/fluff i. Spana in dem vettja, de ser typ exakt ut som dessa utom silverspännet.

 6. De är verkligen supersnygga men känns tyvärr inte värda det priset, också funderat på dom. Och om en säsong kommer vi nog undra varför vi gick runt med innetofflor ute haha 🙂

 7. Jag älskar dom också. Skulle passa dig perfekt. Tror att de kostar typ 790 euro vilket är ungefär 8000 kr så de är liiite mindre än du hade tänkt dig iaf 🙂

 8. hmm, de är ju sjukt snygga!
  dock skulle jag nog satsa på ett par ”billigare” alternativ.
  Har själv spanat på jeffrey campbell som liknar dessa fast utan päls. Finns på zalando b.la.
  Ha en fin dag!

 9. Charlotta

  Personligen hade jag inte köpt dem… Hade hellre satsat på den klassiska varianten alltså en vanlig loafer utan slipper och päls. Tror du kommer vara skitsnygg i dem men samtidigt, kommer du vilja bära dem om ett år? De känns lite väl dyra för någon man kommer gå i under en säsong.

 10. Är det äkta päls? Hoppas inte.:-/ Googla pälsindustrin innan du köper dem isf. Jag röstar nej oavsett, inte tillräckligt klassiska för att spendera så mycket pengar på.

 11. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=574611536069296&id=490889847774799

  Om det är äkta päls – snälla titta på denna video först. De är lika mycket tänkande och kännande individer som hundar.