BACK AT IT

Untitled 2.001

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Ni som följer mig på snapchat har nog inte missat att jag har börjat träna igen. Jag har nog kört i cirka 2 månader nu och det känns verkligen så bra. Jag går till gymmet här nere 3 gånger i veckan och kör mest styrka eftersom jag försöker gå upp i vikt och bygga en starkare kropp. Just nu letar jag efter lite nya träningskläder och tyckte att dessa var så fina, hur mycket roligare blir det inte att träna i snygga kläder? Jag har i princip en outfit som jag har använt nu men tycker att de känns både kul och framförallt fräscht att skaffa ett annat alternativ. Mina favorit är nummer 1, 5 och tre, älskar verkligen jackan! Den gröna tröjan ser ut att sitta riktigt snyggt och jag gillar helt klart att träna i långärmat. Nästa vecka tänkte jag dela med mig lite mer av min träning eftersom jag har fått en del frågor om det! Puss fina.

_______________

Everyone who follows my snapchat probably knows that I finally started working out again. I’ve been active for maybe 2 months now and it feels really great. I go to the gym downstairs maybe 3 times a week, yay. I focus on strength and to make my body stronger and it’s been going very well so far. Right now I’m looking for some new workout clothes because working out gets so much more fun in pretty clothes, right? Currently I only have like one set of clothes that I use so I’m definitely in need of some more haha. My favorite is number 1, 5 and 3, I love the jacket! The green shirt looks really nice as well and I prefer long sleeves. Next week I think I’ll write more about my workout routine since I got some questions about that! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jaa mera träning och recept vore toppen!!:)