SAVE THE DATE

Processed with VSCO with hb2 preset

Äntligen kan jag visa er våra Save the date kort, vad tycker ni? Jag är verkligen så nöjd med resultatet, de blev precis som vi ville ha det, enkelt och romantiskt! Våra namn är gjorda med ”gold foil”, det blev verkligen en så fin detalj och lite roligare än vanlig tryck text eller vad man säger (?). Våra kuvert kom inte riktigt med på bilden men man kan skymta dom lite i bakgrunden på den första bilden. Nästa steg är att börja jobba med våra inbjudningar, vi har redan hittat en calligrapher som vi kommer att använda oss av. Jag vet att det kommer bli så himla perfekt, vi tänker oss väldigt romantiskt, luftigt med vax tätningar. Så kul att äntligen komma igång med alla roliga detaljer, jag lovar att hålla er uppdaterade! xx

_____________

I can finally show you guys our save the date, what do you think? I’m really happy with the way it came out, it’s just the way we wanted it, simple, clean and romantic. Our names are made with gold foil and I thought that was a nice touch, it adds more dimension. The envelopes are really nice as well, you can kind of spot them in the background of the first picture. The next step is to get started on the invitations, we already picked our calligrapher and I know it’s going to be so perfect. We are thinking very romantic and airy with wax seals, can’t wait for the finished result! It’s so exciting to finally get started with all of these fun details, I promise to keep you guys updated!  xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. MARKETA FRANK

  Soooo pretty <3

 2. Saknar du Täss ( therese Johanson rojo?

  1. Vad är detta för vidrig jävla kommentar? Jag hoppas karman kommer och tar dig!

  2. behöver jag ens svara på de?

 3. Maria Svedenman

  Åh men så himla fina!!!

  1. åå tack så mycket, är supernöjd!

   xx

 4. Superfint! En fråga, vilken storlek har du på ditt bälte från gucci? Tror vi har samma storlek och jag velar mellan att beställa 70 eller 75 cm 🙂

  1. Tack så mycket!!

   Mitt Gucci bälte köpte jag i storlek 75 🙂

   xx

 5. Superfina!!!, vart kommer korten ifrån?!