CLASSIC YET TRENDY

Post contains adlinks

Ubasics.001

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Här är några trendiga + klassiska plagg, är inte det de bästa? Blusen är verkligen så fin och har ruffle detaljer som är en av de stora trenderna i vår. Eftersom att blusen är ganska feminin så skulle jag välja att matcha tillsammans med lite mer maskulina detaljer. Dessa skor är en favorit, jag är verkligen helt kär i dessa! De är en loafer som man även kan trampa ner hälen på och använda som slides, perfekt! En annan trend i vår är stora örhängen och här över har jag hittat ett par som känns så rätt. Jag brukar inte bry mig om att jag inte har hål i öronen men när jag ser dessa vill jag springa till första bästa ställe och fixa nya hål haha! Har ni någon favorit? xx

____________

Here are som trendy + classic pieces that I’m loving rn. The blouse is so pretty and has cute ruffle details that are going to be really trendy for spring/summer. Since the blouse is very feminine I would pair it with some more masculine details like these shoes. I’m completely in love, it’s a loafer that you can also wear as a slipper, so perfect. Another trend that I’m loving is the chunky earrings and I found a really nice pair. I usually don’t feel like I’m missing out but now I just wanna run to the first place and get my ears pierced. Ugh seriously though, it would look so good….. Do you guys got a favorite? xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Jättesnyggt allting! Såg skorna i ett nyhetsmail för några veckor sedan och tänkte faktiskt på dig, haha 🙂 Örhängena är fantastiska!

  2. Hej! Vad tycker du om Guccis jordaan loafers? Har tänkt köpa dom till våren, men vet inte om dom är klassiska eller ”trendiga”? Tycker dom är så fina men man vill ju köpa något dyrt som man kan ha på sig i några år.

    1. Hej!

      Jag älskar dom. För mig är det helt klart en av de absolut klassiska skorna ever, de kommer alltid av vara snygga och kommer alltid att funka. De kanske inte är de mest ”trendiga” skorna i vår men trender passerar som sagt. Vill du satsa på något som du kan ha länge så är det verkligen perfekta 😀