SPRING CAME TO VISIT

0W1A1555i

0W1A1545i0W1A1589i

Wearing:
Coat – Here
Shirt & Pants – Zara
Shoes – Flattered (here)
Bag – Saint Laurent

Igår så fick vi smaka lite på våren och oj vad härligt det var med 15 grader. Idag är det -3 och snöstorm, inte lika härligt haha. Passade på att slänga på mig mina nya ballerina skor från min nya favorit, Flattered. Dessa är så enkla och klassiska och ser fram emot att matcha de tillsammans med jeans och en vit oversized skjorta! Så sköna och bra kvalité, rekommenderar verkligen. Denna kappa har jag även spanat på ett tag och slog till direkt då jag såg att den var på rea. Jag kände mig så fin i den och fick flera kommentarer av folk på stan, blev så glad! Idag är det första dagen av fashion week och jag ligger hemma sjuk, har i flera dagar känt mig lite halvdålig men har inte riktigt haft tid till att ta det lugnt. Idag får jag dock stanna hemma oavsett om jag missar två shower och ett superkul event, aja. Hoppas allt är bra med er fina! xx

_________

Yesterday we got a little taste of spring with 15 degrees celsius and oh how I loved it! Today it’s -3 and snowstorm outside, not as nice. Since the weather was so nice I decided to put my new flats on from my new favorite brand, Flattered. I can’t wait to wear them with denim and a white oversized shirt! The flats  are super comfortable and the quality is great, I would definitely recommend these. My coat is new as well and I had my eyes on it for a while and when I saw it was on sale I decided to buy it straight away. I felt so pretty and I got some compliments on it when I was walking down fifth avenue, made me so happy! Today is the first day of fashion week and I’m home sick, so typical! I’ve been feeling this coming but I really haven’t had the time to stay home and rest. I hope you are all doing well! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Lägg gärna upp fler inlägg om din träning, kram!

  1. Ska absolut göra det så fort jag blir frisk igen och kan ta mig ner till gymmet! 😀

   kram

 2. Alltså din stil! Detta var så snyggt. Var tvungen att beställa jackan själv 🙂

  1. men åå tack fina fina du, vad glad jag blir! Hoppas du blir nöjd med jackan, jag älskar den verkligen 😀

 3. Så fin! Vilken storlek har du på jackan? 🙂

  1. Visst är den! Har storlek US4 i min 🙂

 4. vendela&vanessa/Tvillingbloggen

  Vilken superfin outfit! In och kolla http://madebyw.se som handlar om två tvillingsystrars vardag

  1. tack så mycket! 🙂

 5. Älskar den här outfitten!