EVERYDAY PICS THROUGH MY PHONE

Åt lunch tillsammans med Soyoon på ”De Maria”, en ny restaurang downtown. Maten var god men portionerna var verkligen små. Jag brukar bli mätt fort men skulle helt klart kunna ätit ytterligare en avo-toast.
I had lunch with Soyoon at this new restaurant ”De Maria”. The food was good but the portions were kind of small. I get full fast but could easily have eaten another avo-toast! 

Har ni inte besökt Zara på ett tag så måste ni dit, alltså wow jag hittade så himla mycket fint. Blev kär i detta plagg men köpte inte, över 1000 kronor för denna.. vet inte!
If you haven’t been to Zara the latest week you should definitely check it out, their ss17 collection is amazing. I fell in love with this one but I’m not sure, 129 dollar…. worth it or not? 

Vädret har vart riktigt dåligt de senaste veckorna förutom den där random vår dagen vi fick. Så glad att vi har en liten resa nästa vecka, ska bli så skönt att kunna promenera utomhus utan att frysa ihjäl.
The weather has been really bad except from that random spring day we had a couple of days ago. So happy that I have a trip coming up next week, it’s going to be so nice to walk outside without being cold.

Alltså ni ska veta hur sugen jag är på en ny väska!! Vill ha en klassiska Chanel flap bag men eftersom att den är så himla dyr får den vänta lite. Istället har jag kollat lite på Celines micro belt bag och sen hittade jag även denna från Proenza Schouler, fin! Vill ha något enkelt och avskalat i mellan storlek utan logo.
I’m really craving a new bag hehe… I want the classic Chanel flap bag but since it’s so pricey I think it has to wait a little. Instead I’ve been looking at the Celine micro belt bag and I also found this really cute Proenza Schouler bag, love it! I want something very simple, in the mid size without big logos.
 

En till bild på denna outfit bara för att jag älskar kappan och för att denna location är så dröm.
Another picture of this outfit just because I love the coat and the location is amaze!

Den största händelsen av de alla, Penny fick sin sista spruta + vaccin och fick äntligen komma ut! Hon var int kaxig utan låg på marken och skakade i några minuter innan hon vågade ställa sig upp och gå lite. Jag hoppas hon vänjer sig snart så vi kan gå på mysiga promenader tillsammans! 
The biggest events of them all, Penny got her last vaccine and we were finally able to take her outside. She was so shaking because she was so scared, after a couple of minutes she was standing up and walking a little. I hope she gets used to it soon so we can go on cozy walks together!

Så här ser man ut då man är uttråkad och fast i trafik. Funderar fortfarande på om jag ska ha min ring i guld eller silver? Kan inte bestämma mig och börjar bli galen över alla dessa beslut som jag är förvirrad över haha. De var allt, jag hoppas att ni har sett Beyonces uppträdande från Grammy, om inte så borde ni göra det… typ nu på direkten!!
Me snapping a selfie while bored and stuck in traffic. I’m stil trying to decide if I’m gonna do my ring in gold or silver? I can’t decide and soon I will get crazy from all of these decisions I can’t deal with hah. That’s all, I hope you guys watched Beyonce perform tonight at the Grammy, if not you should do it… like right now!!! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Hej, gillar din blogg och får inspiration. Känner mig dock lite irriterad då du aldrig svarar på dina läsares frågor! Ser att folk ofta frågar alltifrån hur långt ditt guccibälte är till frågor om bröllopet.. det kräver ju sällan långa svar utan bara nån mening om du så vill och inte har tiden till mer utförliga svar. Tror att jag och många fler skulle uppskatta om du ville ta dig tid till att svara. Tack! 🙂

  1. Hej!

   Att jag aldrig svarar på mina läsares frågor är ju inte alls sant. Jag försöker svara så ofta jag får tid över och svarar helt klart på majoriteten av kommentarerna som jag får. Ofta kan de bli så att jag inte svarar på någon vecka men går sedan igenom och svarar på allt! Nu de senaste två veckorna har jag haft så mycket, jag har vart sjuk med feber/migrän/förkyld samtidigt har det vart fashion week, jag har en hundvalp som kräver mycket tid osv så har fått välja lite vad jag ska prioritera. Då har det blivit att jag har hamnat lite efter med att svara på kommentarerna. Har inte riktigt lust att sitta här och försvara mig men jag gör så gott jag kan och uppskattar och läser alltid mina läsares tankar och åsikter!

 2. Vitguld! Eller något guld som inte är för gult eller rött. Känns som att man tröttnar på det snabbare? Jag valde vitt guld till mina och är SÅ nöjd! 🙂

  1. jaa jag förstår hur du tänker, men jag är ju lite mer av en guld tjej då de kommer till smycken 🙂 kan inte bestämma haha

 3. Ringen ska vara silver helt klart!

  1. Jaaa men jag är ju lite mer av en guld tjej? 🙂

 4. Vet inte om det passar med guld till den stenen?

 5. Väskan är dröm, Penny är den sötaste, och du är snygg! <3

 6. sökte runt lite på pinterest och hittade denna med dig: https://www.pinterest.se/stylemefamous/felicia-%C3%A5kerstr%C3%B6m/?eq=felicia%20ak&etslf=6735 Sån inspirationskälla du är Felicia :)) x

 7. Åååh har tidigare själv varit helt hundra på att jag ska ha en silvrig ring, som passar till stenen. Men sedan du la upp en bild på en dösnygg ring i guld, som tydligen (irriterande nog) passar minst lika bra till en sten så har jag själv börjat tvivla! Mina föräldrar, och deras föräldrar, har alla kört på guld (men då utan sten). Vettefan hur jag ska göra. Man vill ju att ens ring ska vara tidlös och fungera till allt. Om du brukar använda guld oftare än silver kanske det är det du borde satsa på? 🙂