READY FOR SPRING

Post contains adlinks 

striped1

1 / 2 / 3

Ett måste för mig i vår och sommar är ett par randiga byxor. Ränder är nämligen en av de största trenderna och jag tycker att det gör sig så bra på byxor. Min favorit är helt klart nummer 1, så perfekta. Matcha är enkelt, välj en vit skjorta med öppen axel eller kanske en rosa sweater, allt funkar!

A must have for me this spring and summer is the striped pants. Stripes are one of my favorite trends and I think it looks so cute on pants. My favorite is definitely number 1, so perfect! I would pair them with a simple shirt, maybe a one shoulder or just a pink sweater, everything works! 

sunnies1

1 / 2 / 3

Så här ser de nya IT solglasögonen ut, lite bredare bågar, lite ovala och 90-tals vibe. Jag tycker de är så himla coola men vet inte riktigt om jag själv hade kunnat bära upp ett par, måste bli lite coolare först. Gillar verkligen nummer 2, är så sugen och tror de hade kompletterat mina vår outfits.

These are the new IT glasses, a bit wider in a oval shape, a bit of 90s vibe. I think these are so cool but I’m not sure these would fit me haha. I really like number 2 though, I think those would be the perfect addition to any outfit. 

blouse1

1 / 2 / 3

De perfekta blusarna med frills/volanger som är så trendigt och himla snyggt. Vill så klart matcha som på bilden – tillsammans med jeans, mitt älskade Gucci skärp och några enkla smycken. Jag tycker att de alla är så perfekta men hade jag behövt välja så skulle det bli nummer 1. Den är så enkel och går att matcha på så många sätt, den hade till exempel vart så snygg med de randiga byxorna.

These are the perfect blouses with frills which is such a huge trend atm. I want to pair the blouse just like in the picture – with denim, my  beloved Gucci belt and simple jewelry. I like all of the ones above but if I had to pick one I would go with number 1. It’s so simple and would easily go with everything, imagine with the striped pants *love*

mules1

1 / 2 / 3

Så glad att dessa skor är så trendiga i vår, jag köpte ett par redan förra våren som jag kommer att plocka fram så fort vädret tillåter. Jag gillar att de är så pass sköna att de går att använda till vardags och att de fungerar så bra till alla sorters plagg/outfits. Nummer 2 är så fin färg och hade vart så snyggt till en härlig bränna, nummer 1 är verkligen den perfekta skon att ha i sin basgarderob.

I’m so happy that mules are trendy this spring, I already bought a pair last spring and I will start wearing them as soon as the weather gets better. I like that the mules are so comfortable that you can wear them during the day. The color of number 2 is so nice and would look so good with a nice tan, number 1 is the perfect shoe to have in your everyday closet. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. MARKETA FRANK

  Lovely inspo <3

  http://marketafrank.com

 2. Hej Felicia,
  Jag har varit på jakt efter ett par cat eye solglasögon länge nu som liknar de där vita dels på bilden och dem som du länkar till.
  Men när jag trycker på länken kommer jag bara till de mellersta. Hur hittar jag de vita?

  Tack!
  🙂

  1. Hej!

   Vad kul, de är verkligen så himla snygga! Jag tror det blivit något fel med länkarna men med denna länk kommer du till de vita solglasögonen – http://www.boozt.com/se/sv/dg-sunglasses-women/cat-eye_14491114/14491115?navid=4291&group=listing&position=1000000&utm_campaign=se_td_Blogfame%2BSE&utm_source=tradedoubler&utm_medium=cpa

   Kram 🙂