BASIC WITH BROWN DETAILS

Post contains adlinks

0W1A17010W1A1705

Wearing:
Sweater – Here
Denim – H&M
Coat – Everlane (here)
Sunglasses – Sundaysomewhere
Bag – & Other stories

Tog några bilder på denna enkla outfiten igår. Jag valde att addera lite bruna detaljer istället för de vanliga svarta som jag alltid kör på. Jag tycker absolut att det blev bra, kul med lite förändring. Jag har även på mig en ny tröja från Chiquelle. Det är den perfekta tröjan att ha till vardags, den har även fina detaljer som inte riktigt syns, får försöka visa bättre bild snart. På söndag så åker vi iväg till Texas i några dagar, jag har aldrig vart där förut så det ska verkligen bli så kul. Vädret är så mycket bättre där så jag ska ta med mig kameran och förhoppningsvis äntligen få lite bra material till bloggen. Hur som, hoppas ni har haft en bra dag hittills, jag har vart hemma med sjuk valp. Det gör ont i hjärtat att se henne hängig, är verkligen så mammig nu! xx

Took some quick snaps of this simple outfit yesterday. I decided to add some brown details instead of the usual black ones and I really liked how it turned out. I’m also wearing a new sweater from Chiquelle that I really like. It’s so comfortable and got pretty ”cable” details, I’ll try to show you guys a better picture soon.  On Sunday we are going to Texas for a couple of days, I haven’t been before so it’s going to be a lot of fun. The weather is much nicer, I’ll bring my camera and take a lot of pictures so I can finally update the blog with some fun material. I hope you are having a good day, I”ve been spending mine at home with a sick puppy. My heart is crying when I see her like this, I’m such a mommy! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *