FRIDAY LUNCH DATE

0W1A1766

0W1A17740W1A17680W1A1844

Idag mötte jag upp Sanne på lite lunch, så himla mysigt! Vi har försökt att få till en liten dejt ett tag och nu blev det äntligen av. Vi bestämde oss för att testa ”Banter” som är ett nyöppnat ställe som ligger i Greenwich Village. Det var verkligen så himla fin inredning med rosa våriga väggar och pastell färger. Jag beställde så klart in en avocado toast som var så god,  Sanne var lite mer vågad och testade sig på en sweetpotato toast. Eftersom att vi båda gifter oss nu till sommaren så kan ni ju gissa vad vi pratade om? Det var verkligen så kul att få prata med någon som är i samma situation, det fanns så mycket att diskutera. Vi pratade om vår oväntade val av klänningar, vad vi ska ha för låt till vår första dans och hur vi ska göra för att inte gråta hysteriskt under cermonin haha. Jag hoppas på en follow up date snart igen! Som ni kanske vet så bloggar Sanne också, ni kan hitta hennes blogg här. xx

_________

Today I finally met up with Sanne for lunch. We have been trying to schedule something for such a long time and now it finally worked out for both of us. We decided to try a new place called ”Banter” located in Greenwich Village. The interior was nice with pink walls and pretty pastel colors. I ordered their avocado toast (obviously) and Sanne got the sweetpotato toast, it was really good. We are both getting married this summer, so you guys could probably guess what we talked about?  It was so great to talk to someone who’s in the same situation, I mean there was so much to discuss. We talked about our unexpected choices of wedding dress, about what song we are going to play for the first dance and how to manage to not cry like a crazy person during the ceremony haha. I really hope we can do a follow up date as soon as possible! Sanne does also blog, you can follow her here. xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. MARKETA FRANK

    Yuum! Lovely photos <3

    http://marketafrank.com