MY NA-KD FAVORITES

Post contains adlinks 

nakd1

1 / 2 / 3  

nakd

1 / 2 / 3

Här är några av mina Na-kd favoriter just nu. De finns verkligen så mycket fint på deras hemsida, man vill ju ha allt, hjälp?! Dessa 6 plagg fick i alla fall flytta in i min garderob och jag är verkligen så nöjd, ni kan se allt live på min snapchat. Mina favoriter är ”No Thank You” T-shirten, off shoulder toppen och velvet bomber jackan. Jag lovar att ni kommer att få se mycket av dessa plagg på min blogg och Instagram i framtiden. Som vanligt har Na-kd fri worldwide shipping och med koden ”Felicia_20” så får ni hela 20% rabatt på hela ert köp, hur bra? Nu är jag även så nyfiken och vill fråga er som sett min snapchat, vilket är ert favoritplagg? xx

___________

Here are all of my Na-kd favorites at the moment. They really got a lot of good stuff up right now and I kind of want everything. These 6 pieces got to move into my closet and you can see it all live on my snapchat right now. My favorites are the ”No Thank You” tee, the off shoulder top, and the velvet bomber jacket. I promise that you will see a lot more of those pieces here on my blog as well as my Instagram. I also got a special discount code for you guys, ”Felicia_20” will give you 20% off your purchase and as usual Nakd offers free shipping worldwide, yay. For those of you who watched my snapchat story, which piece is your favorite? xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur du redigerar bilder?

    1. Jo absolut, bloggen bilder eller instagram bilder? 🙂