VELVET BOMBER

Post contains adlinks

0W1A23650W1A24100W1A24070W1A2437

Wearing: 
Jacket – Here
Shirt – Zara
Denim – Vintage
Shoes – Hermes
Belt & Bag – Gucci

Jag lyckades få några bilder på denna outfit i Austin. Eftersom att vädret var lite sisådär de två första dagarna så fick mina nya jacka åka på. Jag chockade mig själv lite då jag beställde hem denna, de är inte direkt ett typiskt Felicia plagg eller något jag vanligtvis skulle ha på mig men jag gillar de. Jackan är i velvet och färgen skulle jag nog beskriva som vinröd, eller kanske burgundy? Fin är den i alla fall eller vad tycker ni? Hur som, idag ska jag fota lite kul med några vänner, följ med på snapchat eller instastory om ni vill se mer! xx
__________

I was able to shoot this look in Austin. The weather wasn’t very good the two first days so this jacket kept me warm. I kind of surprised myself when I ordered this jacket, it’s not something that I would usually go for but I’m really liking it. The jacket is in a very soft velvet fabric in a red/burgundy-ish color! It kind of gave my look that extra pop and worked very well with denim. What do you guys think? Anyway, today I’m busy shooting something fun with friends, follow along on my Snapchat or Instastory!  xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Tack för en grym blogg Felicia! Jag har en liten fråga, köpte Gucciväskan i sammet som du också har för ett tag sedan. 🙂 Undrar om du har några bra tips hur man kan ta hand om den på bästa sätt? Sammet är ju lite svårt. Har du upplevt att den slits lätt? Kram!

    1. Ååå vad kul att du gillar bloggen! 🙂 Grattis till den ny väskan! Jag har själv inte behövt göra något än för att ta hand om den. Givetvis är jag försiktigt med den och använder den inte om det regnar osv. Jag tycker att kvalitén på min har vart väldigt bra, har inte sett mycket slitage än. 🙂 kram