WEDDING GIFTS & INTERIOR IDEAS

Vi har en registry där våra vänner och familj kan köpa bröllopspresenter. Det är mycket smidigare eftersom att vi själva har valt ut de vi gillar och sedan skickas allt direkt till oss. Jag tycker att det är ett sådant smart upplägg eftersom man får de som man själv valt ut och sen slipper vi ju frakta med allt hem från Frankrike. Hur som, vi har redan börjat få hem lite presenter och jag tycker att det är så himla roligt. Det som vi har valt ut är till hemmet eller mer till vårt framtida hem kanske, allting är väldigt simpelt så det kommer kunna passa in i vårt framtida L.A hus haha.

We got a wedding registry where our friends and family can buy wedding gifts for us if they want. I really like the idea because everything that we get are things that we actually picked out and obviously love. It’s great because the process is so smooth and everything gets directly shipped to us! The guests doesn’t need to worry about getting the gifts to France and we don’t need to worry about bringing it back home. Everything that we picked out is for our home, very simple things that will fit into our future L.A house haha. 

Här är lite nytt och jag älskar verkligen allt. Dessa bestick från Kate Spade är så fina och de matchar så bra med våra nya skålar med guldkant från Canvas Home. Vi har önskat oss hela serien från Canvas med tallrikar i två storlekar och koppar, allting med guldkant så klart, det kommer bli så fint! Även fast jag inte skriver mycket om inredning här på bloggen så älskar jag det. Men eftersom att vi flyttar nästa år så har vi inte riktigt lagt ner så mycket tid på vår nuvarande lägenhet. Den är självklart fin och jag tycker det är mysigt men det finns så mycket mer man skulle kunna göra.

These are some of the new things that we already received. The silverware from Kate Spade is a favorite, it pairs so well with our new bowls with gold colored rims from Canvas Home. We have been adding the whole Canvas collection to our registry including two different kind of plates and cups, it’s gonna look so great. You should all know that I really love everything about interior even though I never post anything about it here. Because we are eventually moving to L.A I haven’t felt the need or want to spend a lot of money or time on the interior of this apartment. I mean I like it here and it’s a great and cozy apartment but it could definitely look a lot better! 

14fa69b0033f02db0188ecb98be2db63

Så här vill jag styla vår nya vas – med ett stort fint palmblad. Eftersom att den är smalare upptill så får man ju inte riktigt plats med en blombukett. Det här kommer att passa perfekt i vårt framtida L.A hem men även i vår lilla New York lägenhet. Jag älskar ju verkligen palmer så att få ha lite palm i hemmet kommer att göra mig så glad. Alltså hur fint är det inte? Även fast jag så klart älskar blommor så tycker jag att detta är lite mer stylish.

This is how I want to style our new vase – with a big palm leaf. Since the vase has a smaller opening it’s not possible to fit a big bouquet. This will look amazing in our future L.A home but it’s gonna look really good in our New York apartment as well. I’m in love with palm trees so having a piece of a palm tree in my home will make me so happy. I mean I get happy from just looking at the picture hah!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Det där är en Monstera faktiskt och ingen palm som man kanske kan tro haha!

    1. jaha men ni förstår grejen 🙂