SPRING WITH SHOPBOP

Post in collaboration with Shopbop – contains adlinks

0W1A2614-50W1A26380W1A26640W1A2690

Wearing:
Blouse – Shopbop (here)
Denim – Alexander Wang (here)
Bag – Here
Shoes – Zara
Sunglasses – Tory Burch (here)

Vädret här har verkligen vart upp och ner här, så jag har passat på att klä mig lite vårigare då vädret har tillåtit. Dessa bilder tog vi samtidigt som vi fotade en ”Pretty in Pink” kampanj för Shopbop som ni för övrigt kan se mer av på min Instagram. Jag gillar verkligen denna look så mycket och toppen med ruffles är min absoluta favorit! Den kommer att vara så himla fin i vår och sommar, passar bra i Frankrike gör den också. Sen har vi även dessa skor som jag krigade till mig på Zara efter att det var slutsålda, så glad att jag fick tag på dom, så magiska. Jag hoppas att ni gillar denna look darlings, ha en fortsatt fin söndag! x

__________________

The weather has really been up and down lately, so during the warmer days I’ve been able to dress in less clothing *yay*. We took these pictures after shooting the ”Pretty in Pink” campaign with Shopbop- find it on my Instagram. I really like this look and the top with ruffles is definitely my favorite piece! It’s gonna look so great for spring and summer and it’s perfect for France as well. I also wanna talk about these shoes from Zara that were sold out for weeks before I finally got my hands them.. It’s slip-ins with a velvet knot and fur inside the shoe which gives a little Gucci feel, love. Anyways,  I hope you guys like this look! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. MARKETA FRANK

  You’re perfect <3

  1. No I’m far from being perfect!! Thank you though, so sweet!!

   xx

 2. Kan du göra ett inlägg om din träning? Tack! Kram

  1. Ja jag ska göra det så fort jag kommer in i mina rutiner igen!! 🙂

   Kramis

 3. Hello Felicia,

  I really love your pics and you seem really much of a good person, here is why I come to ask for some help.
  I am a French student and for my master thesis I am questioning Swedish people about green ads.The fact is I still need 94 answers to reach the control sample size and use my results.
  As you have a lot of followers and people loving your posts, I was wondering if you could share my link to some of your friends, or do anything that could help me get some more answers.

  Thank you so much if you can, the link is right here :
  https://maud29.typeform.com/to/w0aBez

 4. You look beautiful, love this look! X

  | http://www.noirettediary.com |

  1. Thank you so much dear!

   xx

 5. Asså ditt hår!! Snälla gör ett inlägg om vad du gör för Att ha så fint, långt och glansigt hår ❤️

  1. Hahah tack! Själv så gillar jag inte alls mitt hår, är så sugen på att klippa av allt.
   Jag gör verkligen ingenting med mitt hår, tvättar med basic shampoo och balsam, that’s it… :p

   xx

 6. Love it! The top is amazing!
  xoxo
  http://www.donkeycool.es