5 WAYS TO WEAR YOUR SCARF

necktieAround the Neck

Häromdagen så fick jag tag på 4 otroligt fina scarfs och insåg att de verkligen är så bra att ha i sin garderob. Jag tänkte att jag kunde dela med mig lite inspiration och olika sätt som man kan använda sin scarf på. De absolut vanligaste är nog att bära scarfen runt halsen och hur snyggt är det inte? Jag gillar verkligen hur det ser ut tillsammans med en enkel skjorta och ett par jeans.

 I recently got my hands on 4 amazing scarves/neck ties and got so inspired that I had to write a blog post and do some research on how to wear them. The most basic way to wear the scarf is around the neck and I really love how it brings your outfit to the next level. It’s such an easy way to make a basic outfit more interesting, just look how good it looks with a simple shirt and jeans.

PicMonkey CollageAs a Belt

Jag älskar verkligen detta, hur snyggt är det inte att bära scarfen som ett skärp? Alltså, så himla fin detalj som jag personligen tycker passar bäst tillsammans med jeans. Om jag skulle testa på denna detalj hade jag kört på en enkel topp tillsammans med jeans obviously haha. Om scarfen inte är tillräckligt lång att knyta hela vägen runt så kan man istället knyta fast den i öglan på jeansen, fint det med!

I really love how you can wear the scarf as a belt, I definitely think it looks the best paired with jeans. I would keep my top simple just like these outfits above. My favorite is the outfit to the right, I love how well all of the colors goes together. I think my scarves will be to short to go all around the waist but maybe I can tie it around the belt loop or something? 

bagOn a purse

Det här är så bra ide om man är lite trött på sin vanliga go to väska eller om man bara vill ha lite förändring. Jag testade på att knyta en gul scarf på min lilla ysl väska och jag tyckte verkligen att det blev så himla gulligt. Jag knöt min runt själva remmen på väskan men man om ens väska har handtag kan man även vira den runt precis som på bilden till vänster, hur fint? Jag ska visa er min version snart!

I think that this is a good idea if you are getting a little tired of your regular go to bag or if you just want a change. I tried this the other day when I attached a yellow scarf to my ysl bag, I really loved how cute it looked. I tied mine around the strap but it’s also really pretty to tie it around the handle, I will show you guys my take on this asap. 

wristAround the wrist

Detta är ytterligare ett sätt att bära sin scarf på. Det känns helt klart lite mer unikt men jag gillar det verkligen. Jag skulle helt klart satsa på en enkel look tillsammans med denna detalj eftersom att jag inte gillar då det blir för mycket. Jag tror helt klart att detta passar bäst under vår och sommar då man kan matcha tillsammans med en brunbränd arm!

This is another nice way to wear a scarf. It’s definitely more unique and fun but I like it. Since I’m very simple I would wear something clean with this. I think the look works best during spring or summer and I will have to try it out once the weather gets a bit better. 

hairIn your hair

Det är verkligen så fint att ha en scarf i håret eller runt huvudet. Det finns verkligen så många olika sätt att göra det på! Jag gillar verkligen den blåa bandanan som är knyten i den slarviga knuten. Jag kommer helt klart att ta med en scarf på min nästa solsemester för hur snyggt hade det inte vart på stranden? Tänk er en enkel bikini med en scarf och stora solglasögon!

It is so cute to wear your scarf in your hair or around your head. I mean the possibilities are endless, there are so many different ways to do it. I love the blue bandana tied into the messy bun! I will definitely bring my scarf to y next beach vacay because I think it would really look great on the beach with a simpla bikini and big sunglasses. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Har du något tips på sidor med snygga scarfs? Älskar scarfs och bär dem gärna knuten runt halsen och på väskan. Såg idag att du hade en smal, superfin, till din dasy grace-kavaj på instagram. Varifrån är denna / vet du vart man hittar sådana smala? 🙂 Tokälskar din stil! Aldrig förut hittat någon som jag skulle vilja kopiera rakt av. Också så kul att vi har samma kroppstyp. Därmed blir det ännu enklare att inspireras :))