MELROSE PL

Post contains adlinks

0W1A33950W1A33790W1A34390W1A3453i

Wearing: 
Shirt – Zara
Sandals – Hermes
Denim – H&M (here)
Scarf – Here
Bag – Gucci

Det är verkligen så mycket roligare att klä sig då man inte behöver 100 lager. Denna simpla look hade jag på mig första dagen i L.A. Eftersom jag är lite smått besatt av scarves så var jag så klart tvungen att slänga på mig en, denna är verkligen så perfekt! Längden är så bra för man behöver bara vira den en eller två gånger runt halsen beroende på hur man vill knyta den. Det kommer bli mycket mer scarves från mig i vår och sommar. Här ser ni även en liten sneak på mina naglar, det blev en mix av rött och rosa. Det kände så rätt och snyggt i soliga L.A men nu i New York och snöstorm så känns det inte lika hundra haha. Hur som, hoppas ni får en fin söndag. Vi hörs later! x

_________

It’s so much more fun getting dresses when you don’t need to wear 100 layers. I wore this simple look on our first day in L.A. I obviously had to wear a scarf since I’m kind of obsessed right now! This one is so cute and the length and size is so perfect which I think can be difficult to find sometimes. There will be a lot more scarves on me in the future,  I’m currently looking for one in a light pink color!
I went to get my nails done at Olive & June, you can kind of see the result here. I decided to go for a mix of red and pink which looked and felt so good in sunny L.A… Now when I’m back in New York and it’s snowing outside it doesn’t feel as good anymore haha, oh well. I hope you guys have a nice Sunday, talk later! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Kan inte du tipsa om klänningar man kan ha som bröllopsgäst?

    1. Jo absolut det kan jag göra! 🙂