WEEKLY WISHLIST

summerwish.001

1 / 2  (coming soon) / 3 / 4 / 5 / 6

Precis så här vill jag klä mig i sommar. Jag som annars inte är så mycket för färg är helt besatt av rosa och gult. Randigt är även ett must have och jag är just nu ute efter ett par randiga byxor, ni kanske såg min Instagram bild här. De byxorna var verkligen perfekta men tyvärr förstora för mig, så typiskt! Sandalerna har Michaela Forni designat i samarbete med Flattered och är enligt mig helt perfekta. Jag använder i princip bara min Hermes sandaler under sommaren och dessa påminner lite om dom. De gula och även de rosa skriker efter mig, ni kan se alla färger här! Väskan som jag kommer att satsa på i vår och sommar är så klart stråväskan, köpte två par redan förra sommaren men vill ha en som är lite mer i denna modell som ni ser här över. Det är så fint och passar verkligen så bra på sommaren, särskilt i Frankrike! 🙂

________

I wanna dress just like this for spring and summer. I’m not the person who dress in color but I’m currently obsessed with pink and yellow. Stripes is another must have and I’m looking for the perfect striped pants, maybe you guys saw my Instagram picture here. Those pants were so perfect but was a little bit too big for me, so typical! The sandals are designed by Michaela Forni in collaboration with Flattered and I’m absolutely obsessed. I wear my Hermes sandals all the time during summer and these are kind of similar but a lot more fun. The pink and yellow colors are my favorites, you can see all of them here. The bag that I will wear this summer is the straw bag, I bought two last summer but I’m looking for something similar to the one above. I really like the basket feel and want something that looks a bit vintage! It’s gonna look so good for my French summer adventures! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej! Tack för fin och inspirerande blogg! Jag avgudar din stil och är även jag sjukt taggad på ett par vida, randiga byxor men känner att jag hade behövt lite inspiration vad gäller matchning. Det hade varit så himla grymt om du kunde ge lite olika tips på hur man kan matcha de vida, randiga byxorna för olika tillfällen!
  Keep up the good work!

  1. Hej!

   Ååå vad kul att du gillar det, tack så mycket för de fina orden <3
   Absolut vilken bra idé, jag älskar verkligen de randiga byxorna och är fortfarande på jakt efter det perfekta paret. Ska se till att få upp ett sådant inlägg i veckan!!

   xx

 2. Vill ha skorna!!! <3