THE BEST SCARVES

Untitled 2.001

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Jag fick frågan om jag kunde tipsa om fina scarfer online och så klart kan jag göra det eftersom jag är fullkomligt obsessed. Jag måste säga att nummer 5 är min absoluta favorit, jag har den redan i beige, svart och blå (man kan aldrig ha för många). Jag gillar även nummer 7 eftersom att färgerna är så fina och passar verkligen super till vår och sommar. Det går inte förstå att jag inte haft haft scarf förut eftersom att de passar så bra med min stil och kompletterar alla mina outfits. Alltså glad att jag äntligen förstått, kommer nog vara en scarf människa för resten av livet nu. Har ni någon favorit? x

____________

 I got a question if I could show some of the best scarves online and I obviously had to do it because I’m so obsessed. I have to say that number 5 is my absolute favorite, I have it in beige, blue and black (can’t have too many). I also really like number 7, the colors are so beautiful and will work so well for spring and summer. I just can’t believe that I haven’t been a scarf person before because it really complements all of my looks and outfits! Do you got a favorite? x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *