TASTE OF SUMMER


Post contains adlinksWearing:

0W1A36620W1A36730W1A3674


Skirt – Here or similar here (on sale)
Bag – Saint Laurent
T-shirt – Here
Shoes – Hermes
Sunglasses – Here

Sprang på denna kjol då jag var i L.A och kände mig bara tvungen att köpa den. Just nu vill jag ha allt som är rosa, gärna i denna lite mer dusty dova nyansen. Eftersom jag inte hade så mycket kläder med mig till L.A då jag resta med en carry-on så fick jag matcha med en basic T-shirt. Nästa gång vill jag matcha med en lite roligare blus men det får nog vänta några månader, fortfarande kallt och snö här i New York. Men jag biter ihop eftersom det här antagligen blir vår sista vinter här! Btw, hur fin är inte denna Saint Laurent affär? Det är helt klart snyggaste affären på Rodeo dr. Hoppas ni har haft en mysig helg hittills loves! x

____________

I just had to buy this skirt when I found it in L.A. I’m so in love with everything pink at the moment, especially this kind of dusty pink color. Since I only brought my carry on I didn’t have much to choose from  but ended up pairing the skirt with this simple t-shirt. I think it worked out well but next time I want to try something different, I’m thinking a white blouse with ruffle sleeves or something fun like that. Unfortunately, I’ll probably have to wait for a while until I try that combination, it’s still freezing and snowing here. The only thing that keeps me alive is the fact that this will be my last winter here, yay. Btw, how pretty is this store? Makes the perfect place for pictures with the marble and gold. It’s the prettiest store on Rodeo Dr for sure. I hope you all had a great weekend so far, lots of love! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Alexandra

  SÅ FIN!! Länken till din kjol funkade inte, vilken butik köpte du den i?

 2. Så enkel men så snygg outfit!! Du har säkert skrivit det tidigare men jag undrar vad modellen och storleken på din YSL-väska är? Tycker det är en så perfekt liten statement bag för när man bara vill ha med det viktigaste!

  Sen undrar jag också om du skulle kunna göra ett litet inlägg med alla dina fina väskor, berätta lite om dem och varför du gillar dem samt vilka väskor du är sugen på just nu och om du har någon riktig drömväska som du suktar efter. Tycker det skulle vara ett roligt inlägg att läsa och du har ju så många snygga väskor 🙂

  1. Tack så himla mycket fina!
   Modellen på min YSL heter camera bag och tror bara att den kommer i en storlek. Jag är inte 100 på om den säljs längre eftersom jag inte har sett den i butik. Det har kommit en ny modell som heter blogger bag som påminner lite om den jag har.

   Vilket bra tips på inlägg, ska absolut försöka få till ett sådant inlägg snart 🙂 Finns så många väskor som jag vill ha och är sugen på att köpa just nu haha 😀

   xx