TOUCH OF YELLOW

Post contains adlinks

0W1A35130W1A3512

0W1A3546

Wearing:
Denim – H&M (here)
T-shirt – Here
Sunglasses – Mango (similar here)
Shoes – Hermés
Bag – Gucci
Scarf – Ali & Jay

La upp den här looken på Instagram men tänkte att det kunde vara kul med en lite närmare titt. Jag gillar verkligen denna scarf eftersom att färgerna är så himla fina. Jag är verkligen besatt av gult just nu, särskilt den gula hjärt emojin ni vet, tycker den är så himla fin och härlig. Denna outfit visar hur viktigt det är med rätt accessoarer, skulle vi ta bort alla detaljer så skulle det här inte alls vara lika snyggt. Så glöm inte bort att en sjal, solglasögon, eller ett skärp kan ge liv åt en outfit som inte känns complete! x

___________

I already posted this look on my Instagram but I thought that I could post it here as well. I’m so obsessed with these scarves right now and this one is truly perfect. I love everything yellow at the moment including the yellow heart emoji, using it all the time, wish I could use it here as well. I love how this look turned out, even though it’s just a pair of jeans with a basic t-shirt it looks like so much more because of the details! I’m telling you guys, don’t forget the importance of the details, it’s the key to a great outfit! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Marianne

  Hur snyggt som helst! 🙂
  Håller med dig att de små detaljerna gör outfiten!
  xx
  http://mariannelle.com

  1. Tack så himla mycket! Visst är det så 🙂

   kram!

 2. Sååå fint! Får jag fråga vilken storlek du har i de jeansen?