THREE WAYS TO STYLE STRIPED PANTS

Post contains adlinks

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Stripes on Stripes

Detta är en lite roligare look, du får de trendiga ränderna och även pyjamas trenden som har vart populär ett tag nu. Jag tycker det är viktigt att välja enkla detaljer till denna look för att det inte ska bli för mycket. Dessa sandaler ligger högt upp på önskelistan.

I really think this is a fun look, you get the trendy stripes as well as the pyjamas feel that has been trending for a while. I would just add some simple black details to this look to not make it too much. These sandals are on top of my wishlist. 

stripes3.001

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Pink Fever 

Detta är en look för den som gillar att addera lite mer färg. Jag tycker att den rosa tröjan passar så bra tillsammans med de randiga byxorna. Som pricken över i hade jag valt ett par guldiga statement örhängen, solglasögon och matchande skor.

This is a look for the ones who likes to add color. I really think that the pink works well with the striped pants. To top it off I would add statement earrings in gold, fun sunglasses and matching shoes.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

The Classic

Detta är verkligen en klassisk look som jag verkligen älskar. Matcha de randiga byxorna tillsammans med en basic T-shirt och en jeansjacka. Man skulle kunna addera lite roligare detaljer eller så håller man det klassiskt som jag valde att göra här över. De svarta slingback sandalerna passar perfekt tillsammans med Chanel väskan.

This is such a classic look that I’m totally loving. Pair the striped pants with a basic t-shirt and a denim jacket. You could add some fun details or you could keep it classic just like I decided to do above. The black slingback sandals goes perfect together with the Chanel bag. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. MimaMochi

  I love all of your beautiful styled looks, but that first one with clashing prints is my fav 🙂 Palazzo pants are the best!

  Adrianna xx
  http://mimamochi.com/

 2. Så himla bra!!! Tack så mycket!

  x

 3. Din blogg är fantastisk och din klädstil är SÅ fin!
  Jag är på span efter en ny väska och föll pladask för den vintage Chanel-väskan du länkat här. Om du skulle valt en, hade du valt denna eller en Chanel 2.55? Lär inte köpa båda och vill inte ångra mitt val… 🙂