THE PERFECT DENIM

Post contains adlinks

Processed with VSCO with a4 preset

Jag är helt klart besatt av jeans, det är utan tvekan det viktigaste plagget i min garderob. Jag spenderar galet mycket tid på att leta efter nya jeans och hitta de perfekta paret. Jag hittade nyligen dessa fantastiska från Levi’s och var så klart tvungen att tipsa er också. De jag gillar är att de ser lite vintage ut även fast att det är helt nya. Modellen är precis som jag vill ha dom, high rise, fitted men inte för skinny. Nu kommer det nog sluta med att jag köper dessa i alla färger haha, tur att det inte är allt för dyra. Ni hittar de här.

_____________

I’m denim addicted, there’s nothing as important as jeans and denim in my closet. I spend so much time looking for new jeans trying to find the perfect pair. I recently found these amazing ones from Levi’s and I just had to share it with you guys. It looks kind of vintage even though they’re brand new which I love! The fit is exactly how I want them, high rise, fitted but not too skinny. Now I’ll probably have buy these in every color, good thing the price isn’t too bad haha. You can find them here.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej! Vilken storlek tog du? Har för mig att de kan vara rätt små i storlekarna? 🙂

    1. Hej!

      Har storlek 24, tror nog jag skulle kunna ha 25 också. Så skulle säga att de är liiite små i storleken då jag vanligtvis brukar tycka att 24 kan vara lite stort på mig ibland 🙂