NEW IN

Post contains adlinks 

P1310057-1 (dragged)

Earrings – Here

Jag ville bara er visa en lite närmare titt på mina nya älskade Oscar de la Renta örhängen. Denna bild ger inte riktigt någon rättvisa då de egentligen är tusen gånger finare men var svåra att fånga på bild. Jag är i alla fall så glad och nöjd att jag äntligen äger ett par fina och klassiska örhängen, yay! Jag brukar slänga på mig dessa då jag känner att min outfit behöver ett lite extra lyft och det funkar verkligen varje gång. De jag gillar med dessa är att de är stora men inte för stora, klassiska men inte tråkiga. Jag har planerat att ha dessa på mig under bröllopet, inte själva bröllopsdagen men kanske kvällen innan! x

_____________

I just wanted to show a better pictures of these Oscar de la Renta beauties even though the picture doesn’t give it any justice. These looks a thousand times better in real life and I’m so happy that I finally own a pair of really nice and classic earrings. I just put these on whenever I feel like my outfit needs something extra and it really works every time. What I like is that these are big but not too big and classic but not too simple. I’m also planning on wearing these for the wedding, not the wedding day but maybe the night before! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. MimaMochi

  They are a beautiful addition to your jewellery collection. Such an elegant and classic design.

  Adrianna x
  http://mimamochi.com/

  1. Thank you hun! I totally agree, so classic 🙂

   xx

 2. Karolina

  Åh de ser ut som de perfekta örhängena att liva upp en outfit med! Stort plus att de är Oscar de la Renta dessutom ju!!

  1. jaaa eller hur, de är så fina och jag är så nöjd! Ja stort plus, så klassiska! 😀